LEGENDARNI NAPADAČ RASTUŽIO NACIJU: / 'Dosta je, prelomio sam, vrijeme je za oproštaj'

Image
Foto: AFP, JAVIER SORIANO

Kada je prošlog ljeta po drugi puta u karijeri napustio HSV mnogi su mislili da će Ivica Olić završiti profesionalnu karijeru.

28.3.2017.
11:57
AFP, JAVIER SORIANO
VOYO logo

Međutim stigla je ponuda Münchena 1860 koju je spremno prihvatio potpisavši jednogodišnji ugovor.

Početak sezone bio je dosta mučan za njega jer je imao problema s koljenom, ali u nastavku je osjetio poboljšanje i prema njegovim riječima još nije propustio niti jedan trening.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Odlučio sam nastaviti igrati i završiti ugovor do ljeta te pomoći klubu da ostane u ligi. Dogodine je cilj osigurati ulazak u Bundesligu", kazao je Olić u razgovori za Novi list.

Pojasnio je kako se u klubu rađa veliki projekt, ali da on ne misli biti dio njega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Druga liga me potrošila. Teže je igrati u njoj nego u Bundesligi. Dosta je brate. Ovo malo utakmica do ljeta bit će sasvim dovoljno. Onda odlazim u mirovinu. Prelomio sam, vrijeme je za oproštaj", poručio je bivši napadač Vatrenih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napomenuo je kako se poslije igračke karijere namjerava posvetiti obitelji, ali i da će ostati aktivan.

Poručio je i da mu je reprezentacija jako nedostajala kad poslije oproštaja, ali da se pomirio s time.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Žalim za nekim porazima, ali mislim da se imam pravo sjećati nekih velikih pobjeda. Možda sam otišao prenaglo, ali ostat će mi u lijepom sjećanju. Reprezentacija je za mi je uvijek bila svetinja i uvijek ću biti njezin navijač. Vjerujem da se možemo plasirati na SP i da će ova generacija dobiti priliku za popravni ispit. U Rusiji se možemo nadati dobrom rezultatu", završio je legendarni napadač.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo