LEGENDARNI HRVAT ISPRED RONALDA I MESSIJA: / Olić još uvijek drži rekord u Ligi prvaka o kojem drugi mogu samo sanjati

Image
Foto: AFP

Iako nije puno zabijao, u najvažnijim trenucima nikada nije zakazao

9.4.2019.
16:26
AFP
VOYO logo

Uoči prvih utakmica četvrtfinala Lige prvaka specijalizirana sportska statistička agencija Opta objavila je hrvatskim nogometnim zaljubljenicima posebno zanimljiv podatak. Tiče se legendarnog napadača i sadašnjeg člana stručnog stožera reprezentacije I‪vice Olića.

Nitko poput njega

On je, naime, 70% svojih golova u najelitnijem klupskom nogometnom natjecanju zabio u nokaut fazi (7 od 10). Nitko tko je dao deset ili više golova u Ligi prvaka ne može se pohvaliti takvim učinkom. Olić je devet pogodaka u tom natjecanju zabio igrajući za Bayern i jedan za moskovski CSKA.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovoga tjedna nastavlja se, inače, nogometna Liga prvaka, a na rasporedu su prve utakmice četvrtfinala.Utorak će biti engleska večer, jer će nastupiti čak tri engleska kluba. Tottenham će na svom novom stadionu dočekati Manchester City, dok će na Anfieldu snage odmjeriti Liverpool i Porto. Dan kasnije snage će odmjeriti Manchester United - Barcelona, te Ajax - Juventus.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Englezi su posljednji put četiri kluba u četvrtfinalu imali prije 10 godina (Arsenal, Manchester United, Liverpool, Chelsea), kada je United dogurao do finala u kojem je izgubio od Barcelone (0-2).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo