LEGENDA SVE DOGOVORILA S KLUBOM: / Svi su ga već optisali, a on uskoro potpisuje novi ugovor

Image
Foto: AFP, DIMITAR DILKOFF

Kako stvari stoje gledat ćemo ga i iduće sezone

17.4.2020.
22:57
AFP, DIMITAR DILKOFF
VOYO logo

Legendarni talijanski vratar GianluigiBuffon prema svemu sudeći ipak neće na kraju ove sezone u igračku mirovinu. To se očekivalo nakon što se lani vratio iz PSG-a gdje proveo prošlu sezonu.

No, stvari su se promijenile. Očito smatra da još nije za otpis i kako javlja Calciomercato još ga samo potpis dijeli do novog ugovora. Samo je pitanje vremena kada će ga staviti na bijeli papir. Sve ovisi, naravno, o tome kada će doći do smirivanja situacije s koronavirusom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Marco Bertorello / AFP / Profimedia
Image
Foto: Marco Bertorello / AFP / Profimedia

(From L) Juventus' Italian defender Leonardo Bonucci, Juventus' Italian goalkeeper Gianluigi Buffon and Juventus' Portuguese forward Cristiano Ronaldo react at the end of the Italian Serie A football match Sampdoria vs Juventus on December 18, 2019 at the Luigi-Ferraris stadium in Genoa. Buffon played on December 18, 2019 his 647th Serie A game, equaling a record set by former Italian AC Milan defender Paolo Maldini., Image: 488841633, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line:

Njegovo prisustvo u svlačionici svi u klubu vide kao fundamentalno u svakom pogledu. To se moglo vidjeti i ovih dan jer je zajedno s Giorgijem Chiellinijem i Leonardom Bonuccijem odigrao ključnu ulogu tijekom pregovora s vodstvom Juventusa oko smanjenja plaća.

Juventus je njegov dom i u budućnosti ga sigurno čeka direktorska fotelja. Prije toga ima samo još jednu želju, a to je osvajanje Lige prvaka. U prvoj utakmici osmine finala izgubili su kod Lyona s 1-0, dok je uzvratna utakmica odgođena do daljnjeg. Ne prođe li Juve dalje, Buffon će nakon potpisa ugovora osigurati još jednu priliku da napokon ostvari svoje snove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo