LEGENDA PREUZELA SUBAŠIĆA I MONACO: / U klubu u kojem je započeo veličanstvenu karijeru započinje i trenersku

Image
Foto: AFP

Ugovor je potpisan na tri godine

13.10.2018.
11:38
AFP
VOYO logo

Thierry Henry, nekoć nezaustavljivi napadač francuske reprezentacije, Arsenala, Barcelone..., preuzeo je vođenje nogometne momčadi Monaca, potvrdio je klub.

U istom je klubu danas 41-godišnji trener započeo karijeru profesionalnog nogometaša koja će mu donijeti naslove svjetskog i europskog prvaka, one engleskom i španjolskom prvenstvu, u Ligi prvaka... i njega prometnuti u jednog od najboljih napadača i nogometaša generacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novi početak

U trenerskoj karijeri Henry je dosad bio tek pomoćnik u belgijskoj reprezentaciji, u klubu čije boje nosi i Danijel Subašić, odradit će prvi mandat u funkciji šefa struke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zahvaljujem Monacu što mi je udijelio povjerenje momčadi meni tako dragog kluba. Sretan sam zbog povratka i odlučan u namjeri ispunjavanja ciljeva. Jedva čekam početak zajedničkog rada", kazao je Henry koji je za Monaco igrao od 1993. do 1999. godine

A on počinje u ponedjeljak...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Henry će na klupi Monaca zamijeniti Portugalca Leonarda Jardima, prvaka iz sezone 2016/17 i polufinalista Lige prvaka, koji je dobio otkaz zbog lošeg ulaska u sezonu. Monaco se nakon devet kola nalazi na 18. mjestu ljestvice sa samo šest bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo