LEGENDA NE VJERUJE ŠTO SE DOGAĐA U NJEGOVOJ ZEMLJI: / 'U Europi još samo mi igramo. Možda bi Ronaldo i Messi trebali doći'

Image
Foto: Josep LAGO / AFP / Profimedia

Cijala Europa je stala, a oni s eponašaju kao da se to njih ne tiče

24.3.2020.
13:31
Josep LAGO / AFP / Profimedia
VOYO logo

Bivša zvijezda Arsenala i Barcelone, Alexander Hleb, izjavio je u razgovoru za The Sun kako nikoga u njegovoj rodnoj Bjelorusiji nije briga za pandemiju koronavirusa te da se tamo prvenstvo igra kao da se ništa ne događa. U cijeloj Europi sport je na čekanju, osim u posljednjoj europskoj diktaturi na čijem je čelu Aleksandar Lukašenko.

“Uefa je ispravno postupila kada je zbog koronavirusa zaustavila Ligu prvaka i Europsku ligu. Međutim u Bjelorusiji se ponašaju kao da nikoga nije briga. To je nevjerojatno. Možda će se prvenstvo i prekinuti za tjedan ili dva. Možda naš predsjednik samo čeka kako bi vidio što će se dogoditi s virusom. Svi znaju što se događa u Italiji i Španjolskoj. Ne izgleda dobro, ali u našoj zemlji nitko ne vjeruju da su stvari kao što se prikazuje na vijestima. Ja sam doma s obitelji, ali kad izađete vani ulice i restorani su puni”, ispričao je Hleb.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Cijeli svijet sada gleda bjelorusku ligu. Nakon što je NHL sezona prekinuta mnogi hokejaši otišli su igrati u Rusiju. Možda bi Messi in Ronaldo isto tako trebali doći u Bjelorusiju i nastaviti igrati. To je sada jedino mjesto u Europi gdje možete igrati nogomet. Barem će tako narod biti sretan”, sarkastičan je bio Hleb.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo