LEGENDA MANCHESTER UNITEDA OTKRILA KRIVCA ZA KAOS S NAVIJAČIMA: /

'Kada pogledate iza zavjese, u tom klubu je sve trulo'

Image
Foto: Profimedia

Zbog masovnog prosvjeda navijača Manchester uniteda otkazana je utakmica tog kluba protiv Liverpoola

2.5.2021.
21:39
Profimedia
VOYO logo

Navijači engleskog velikana Manchester Uniteda u nedjelju su, nekoliko sati prije derbija s Liverpoolom, provalili na travnjak svojeg stadiona Old Trafforda tražeći odlazak vlasnika kluba, te se sukobili s policijom ispred stadiona.

Image
OTKAZANA UTAKMICA MAN. UNITEDA I LIVERPOOLA: /

Navijači provalili na stadion i potukli se s policijom, neće se igrati najveći engleski derbi

Image
OTKAZANA UTAKMICA MAN. UNITEDA I LIVERPOOLA: /

Navijači provalili na stadion i potukli se s policijom, neće se igrati najveći engleski derbi

Zbog toga je utakmica i otkazana, a scene kaosa u Manchesteru obilaze cijeli svijet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Galerija

Stotine navijača "Crvenih vragova" uspjelo se probiti na travnjak Old Trafforda, a navijači su prosvjedovali protiv američkih vlasnika Uniteda, obitelji Glazer, zbog sudjelovanja u projektu Superlige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Legenda se oglasila

Dok su se stotine probile do teren, tisuće navijača ostalo je ispred stadiona, a jedna je skupina pokušala blokirati hotel Lowry u kojem su bili smješteni igrači Uniteda kako bi ih spriječili da se ukrcaju u klupski autobus.

O cijelom slučaju se oglasio legendarni nogometaš Man. Uniteda, a sada stručni komentator na Sky Sportsu, Gary Neville koji je istaknuo da su vlasnici krivi za ovaj prosvjed te ih pozvao da što prije prodaju klub.

Image
Foto: AFP, Glyn KIRK

Sky Sports commentator and former footballer Gary Neville gestures before the English Premier League football match between Brighton and Hove Albion and West Ham at the American Express Community Stadium in Brighton, southern England on October 5, 2018. (Photo by Glyn KIRK / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /

'To je posljedica onoga što su napravili'

"Ovo je posljedica onoga što su vlasnici Manchester Uniteda napravili prije dva tjedna. Postoji opće nepovjerenje i odbojnost prema njima. Ja na to gledam jako jednostavno, oni će zaraditi pravo bogatstvo ako prodaju klub. Oko toga su tvrdoglavi već godinama i ako pogledate kakva je bila situacija kada su došli u klub i danas, sve je potpuno drugačije", rekao je Neville pa nastavio:

"Kada su ušli u klub United je imao najbolji stadion u zemlji i momčad koja je stalno dolazila do četvrtfinala, polufinala i finala Lige prvaka."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kada sada pogledate klub, za stadion znam da izgleda odlično, ali iza zavjese je sve trulo. Teren nam nije ni među pet najboljih u ligi, deset godina nismo bili u polufinalu Lige prvaka i osam godina smo bez naslova prvaka", poručio je Neville.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo