LEGENDA JUVENTUSA PLAŠI NIJEMCE: / 'Mandžukić se želi osvetiti Bayernu i Guardioli'

Image

Juventus u utorak u 20.45 dočekuje njemačke prvake Bayern u osmini finala Lige prvaka.

23.2.2016.
11:23
VOYO logo

Bit će to i prva utakmica hrvatskog reprezentativca MarijaMandžukića protiv bivše momčadi, koju je napustio prije dvije godine nakon što je Pep Guardiola odlučio da mu on više nije potreban poslije dolaska poljskog napadača RobertaLewandowskog. S obzirom na to Mandžukić će imati veliku želju dokazati Kataloncu da je bio u krivu.

"On je nogometaš s puno iskustva i kraktera te će se uvijek žrtvovati za momčad. To je izuzetno važno. Mislim da ima izrazitu želju osvetiti se bivšoj momčadi pogotovo Guardioli s kojim je imao neslaganja i loše odnose. Šteta je što nakon ozljede nije u fizički u potpunosti spreman", prokomentirao je u razgovori za njemački tzlegendarni nogometaš Juventusa FabrizioRavanelli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U početnom sastavu

"Hoće li bi u početnom sastavu? Sigurno. Nevjerojatan je igrač, a i Morata u zadnje vrijeme igra promjenjivo te nije na razini koja se očekuje od njega", poručio je Talijan.

Osim MarijaMandžukića utakmicu će obilježiti i bivši Juventusovi igrači Arturo Vidal te Kingsley Coman.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP

Arturo Vidal na ljeto je prešao u Bayern

"Oba će igrača sigurno biti dočekana s pljeskom. Arturo je pravi gladijator i svatko bi ga želio u svojoj momčadi. Nema razloga za zaviždanje", smatra Ravanelli.

50:50

Što se tiče šansi on misli da su one 50:50 te da Juventus može izbaciti Bayerna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imaju međunarodnog iskustva, a igrali su i u finalu prošle godine", rekao je Talijan, a osvrno se na prekid Juventiusova niza od 15 pobjeda. To se dogodilo u petak kada su u Bologni odigrali utakmicu bez golova.

"To se događa ako niste sto posto u utakmici. Nakon takvog niza normalno je da dođe i dan kada ne ide sve kako treba, no to neće utjecati na susret s Bayernom", dodao je Ravanelli. Prokomentirao je i igru, tj. sustav u kojem bi Juventus mogao zaigrati. Naime, trener MassimilianoAllegri često ga je mijenjao ove sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Igrat će 3-5-2. Taj je sustav ove godine savršeno funkcionirao", kazao je nekadašnji nogometaš koji je s Juventusom 1996. nakon pobjeda nad Ajaxom u finalu osvojio Ligu prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo