OVO JE VELIKO / Legenda hrvatske košarke: 'Cibona je prodala Zvezdi mjesto u Euroligi, onaj koji je uzeo najviše sada gradi apartmane'

Image
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
Image
Foto: Luka Stanzl/Pixsell

Njegove riječi odmah je oštro demantirao prvi čovjek Crvene zvezde Nebojša Čović.

21.3.2023.
14:27
Luka Stanzl/Pixsell
VOYO logo

Franjo Arapović, proslavljeni hrvatski košarkaš i otac bivšeg igrača Cibone Marka Arapovića, tvrdi da je Crvena Zvezda 2014. kupila mjesto u Euroligi od Cibone za 800.000 eura!

Podsjetimo, Cibona je 2014. napravila neviđenu senzaciju na Final Fouru regionalnog natjecanja u Beogradu. Cibosi su u polufinalu svladali favoriziranu Zvezdu, a kasnije i osvojili naslov nakon što su u finalu slavili protiv Cedevite koja je senzacionalno eliminirala Partizan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, iako su na terenu izborili plasman u elitno natjecanje, zbog teške financijske situacije u klubu odustali su od sudjelovanja te je njihovo mjesto zauzela Zvezda.

Arapović, čiji je sin tada branio boje Cibone, tvrdi da je Zvezda Ciboni platila ogroman novac za plasman u elitu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Oni (Cibona) prodaju Euroligu Zvezdi, a znamo da je prodana. Sada čovjek koji je najviše uzeo gradi apartmane na Krku, pet apartmana. Mislim, sve se zna. Otvorimo ga. Gledam televiziju gdje predsjednika Zvezde Nebojšu Čovića novinarka pita otkud joj informacija da su prije dva dana u Ljubljani kupili Euroligu od Cibone za 800.000 eura, a on kaže da je to puno manje od 1.200.000 koliko je tražio ULEB. I što sad?”, prisjetio se Franjo Arapović u podcastu “ProSporta”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo