LEGENDA DINAMA O SITUACIJI KOJA JE UZBURKALA DUHOVE: / 'Pustimo sad VAR. Puno je tu važnija jedna druga stvar'

Image

Golove za "Žutu podmornicu" zabili su Paco Alcacer (36) i Gerard Moreno (43), dok je gol za Dinamo postigao Mislav Oršić (75)

15.4.2021.
23:35
VOYO logo

Nogometaši zagrebačkog Dinama nisu uspjeli prirediti novo iznenađenje. Nakon domaćeg poraza 0-1, Modri su u uzvratnom susretu četvrtfinala Europske lige poraženi na gostovanju kod Villarreala sa 1-2 ostavši bez plasmana u polufinale.

Image
HRABRI DINAMO ZAVRŠIO EURO SEZONU: /

Žuta podmornica zaustavila plavo zagrebačko čudo – ništa od polufinala

Image
HRABRI DINAMO ZAVRŠIO EURO SEZONU: /

Žuta podmornica zaustavila plavo zagrebačko čudo – ništa od polufinala

"Kad gledamo ove dvije utakmice, Villarreal je prošao jer je bio bolji. Svi slažemo da je Dinamo bio dobar, ne samo ove utakmice, nego cijelu ovu Europu. Na kraju ipak mislim da su Španjolci zasluženo prošli", rekao je legendarni Robert Prosinečki tijekom gostovanja u studiju Arena Sporta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Drugo poluvrijeme je bilo puno bolje od prvog za Dinamo, ali kažem, zaslužena pobjeda Villarreala", kazao je pa se osvrnuo na situaciju kod prvog Villarrealovog gola. Gerard Moreno je osvojio loptu na sredini terena i sjajno uposlio Chukwuezea koji je utrčao iza Dinamove obrane i na drugoj stativi asistirao Alcaceru za njegov šesti gol ove sezone u EL. Činilo se kako je nigerijski napadač u zaleđu, no nakon konzultacija s VAR sobom nizozemski sudac Danny Makkelie je pokazao na centar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pustimo sad VAR. Puno je važnije zašto je njihov igrač tako lako prošao iza leđa Gvardiolu", poručio je.

Posljednji Dinamo je igrao europsko četvrtfinale 1970. godine, kada je u Kupu kupova ispao od Schalkea. No, Modri su tada odigrali samo šest europskih utakmica, a ove sezone čak 15 susreta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Europski put su počeli pobjedom protiv Cluja u 2. pretkolu Lige prvaka, no potom su u 3. pretkolu ispali od Ferencvaroša i preselili u Europsku ligu gdje ih je u zadnjem kolu kvalifikacija čekala Flora. Nakon trijumfa protiv Estonaca, Modri su osvojili prvo mjesto u skupini ispred Wolfsbergera, Feyenoorda i moskovskog CSKA. U 16-ini finala hrvatski prvak je izbacio Krasnodar, a u osmini finala Tottenham. Fantastičnu seriju okončao je Villarreal koji je na impresivan način stigao do polufinala upisavši 11 pobjeda i remi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Žutoj podmornici je ovo treći plasman u polufinale, među četiri najbolje ekipe se probila 2011. i 2016. i oba puta je ispala, od Porta i Liverpoola.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo