LEGENDA BARCELONE SVE JE BLIŽE TRENERSKOM POSLU: / Za njime bi mogao i bivši suigrač

Image
Foto: AFP

Jedan od najboljih nogometaša koje je dala Barcelonina La Masija mogao bi postati trenerom

22.12.2018.
18:21
AFP
VOYO logo

Bivši španjolski reprezentativac i jedna od najvećih legendi Barcelone Andres Iniesta od ovog ljeta nosi dres japanskog Vissel Kobea za koji je u 14 nastupa zabio tri gola i tri asistencije. Ugovor s japanskom momčadi ima do 2020. godine, a nedavno je dao nagovijestiti da bi tada mogao objesiti kopačke o klin. Priznao je da intenzivno razmišlja o životu nakon karijere.

Prelomit će kad mu istekne ugovor

"Ne znam što će budućnost donijeti. Ne mogu reći da ne bih želio biti trener Barce, ali ne mogu ni reći da sam mnogo razmišljao o tome. Točno je da, što više vrijeme prolazi, to više razmišljam o početku trenerske karijere. Vidjet ćemo kako će se to razvijati kada jednom okončam igračku karijeru", priznao je Iniesta otvoreno za japanske medije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mnogi nogometni znalci smatraju da će Andres Iniesta zbog biti sjajan trener, a uspoređuje ga se s Pepom Guardiolom, također produktom Barcelonine škole i filozofije. Iniestin nekadašnji suigrač Carles Puyol također bi mogao krenuti u trenerske vode. Američki mediji ga spominju u najužem krugu kandidata za preuzimanje MLS kluba Atlanta Uniteda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo