potresi na poljudu / Lažno optužio šefa!? Voditelju Hajdukove Akademije izvanredni otkaz!

Image
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL

'Nadzorni odbor HNK Hajduk obavio je sve potrebne izvide i razgovore s akterima te je utvrdio da nije bilo nikavih nepravilnosti koje su navedene'

28.6.2019.
16:39
Ivo Čagalj/PIXSELL
VOYO logo

Zbog osobito teške povrede ugovora, izvanrednim je raskidom ugovora u petak zaključena suradnja između Hajduka i Krešimira Gojuna koji time više ne obnaša funkciju voditelja Akademije HNK Hajduk “Luka Kaliterna”, objavljeno je na službenoj stranici splitskog kluba. 

Njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Gospodin Gojun je dopisom predsjedniku Uprave i Nadzornom odboru HNK Hajduk optužio svojega nadređenog, sportskog direktora HNK Hajduk g. Sašu Bjelanovića, da je od njega tražio, između ostaloga da u svibnju uoči utakmice Hajduk II – Šibenik 'pomogne NK Šibenik da izbori direktan ulazak u 1. HNL'. 

Nakon ovog saznanja, Nadzorni odbor HNK Hajduk obavio je sve potrebne izvide i razgovore s akterima te je utvrdio da nije bilo nikavih nepravilnosti koje su navedene.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S obzirom na to da se radi o lažnoj i neosnovanoj tvrdnji, a nakon čega su nepovratno narušeni i međusobni odnosi i povjerenje, HNK Hajduk se odlučio, s ciljem zaštite digniteta Kluba i sportskoga direktora g. Bjelanovića, na raskid suradnje s g. Gojunom.

Ugovorom je regulirano da HNK Hajduk ima pravo na raskid ako postoji opravdana sumnja na počinjenje, od strane voditelja Akademije, bilo koje radnje koja ima obilježja kaznenog djela (u ovom slučaju klevete), za vrijeme ili u svezi s obavljanjem poslova temeljem međusobnog ugovora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Javnost će pravodobno biti obaviještena o imenu novog voditelja Akademije HNK Hajduk 'Luka Kaliterna', napisali su iz Hajduka."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo