LIGE PETICE / Lazio spasio bod golom duboko u sučevoj nadoknadi: Lens nastavlja lov na PSG

Image
Foto: Profimedia

Lazio je sa 65 bodova na trećem mjestu, s bodom manje od drugoplasiranog Juventusa, a dva više od Intera koji je četvrti

12.5.2023.
23:16
Profimedia
VOYO logo

Pogotkom duboko u sučevom dodatku nogometaši Lazija uspjeli su osvojiti bod odigravši 2-2 na rimskom Olimpcu protiv gostujućeg Leccea u prvoj utakmici 35. kola talijanske Serie A.

Image
TRI KOLA PRIJE KRAJA /

Kultni hrvatski klub tone sve dublje: Prošle sezone ispali iz prve, a ove iz druge lige

Image
TRI KOLA PRIJE KRAJA /

Kultni hrvatski klub tone sve dublje: Prošle sezone ispali iz prve, a ove iz druge lige

Lazio je poveo u 34. minuti golom Immobilea, a za Lecce je prethodno, u 23. minuti, Strefezza propustio realizirati kazneni udarac. Ipak Remi Oudin je u drugoj minuti dodatka u prvom dijelu izjednačio, a potom u 51. minuti i donio vodstvo Lecceu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gosti su imali tri boda sve do pete minute dodatka na kraju dvoboja, kad je Sergej Milinković-Savić u gužvi pred vratima Leccea glavom poslao loptu u mrežu za 2-2.

Toma Bašić je za Lazio igrao od 73. minute, dok je Marin Pongračić ostao na klupi za pričuve gostujuće momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lazio je sa 65 bodova na trećem mjestu, s bodom manje od drugoplasiranog Juventusa, a dva više od Intera koji je četvrti. Milan je peti sa 61 bodom, a Napoli je sa 83 boda već proslavio naslov prvaka. Lecce je sa 32 boda na 16. poziciji, pet bodova iznad zone ispadanja.

Lens s igračem manje srušio Reims

Nogometaši Lensa su s igračem manje nadoknadili gol zaostatka i pred svojim navijačima svladali Reims s 2-1 u prvoj utakmici 35. kola francuskog prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kevin Danso je u 19. minuti napravio prekršaj za kazneni udarac i crveni karton. Balogun je s bijele točke donio prednost Reimsu. No, gosti nisu znali iskoristiti brojčanu prednost na terenu. U 40. minuti Frankowski je iz kaznenog udarca izjednačio, a pobjedu Lensu donio je kapetan Seko Fofana u 55. minuti.

S nova tri boda Lens je došao do njih 75, samo tri manje od vodećeg PSG-a koji ima utakmicu manje. Marseille je treći sa 70 bodova i utakmicom manje od Lensa. Reims je sa 50 bodova ostao na 10. mjestu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo