VIDEO: / Luda nedjelja - dva derbija, 10 golova i pet crvenih!

U dvoboju Lazija i Sassuola, gdje su gledatelji vidjeli pet pogodaka i dva crvena kartona, dok je derbi vodećih Juventusa i Rome ponudio isto toliko golova i čak tri crvena kartona.

5.10.2014.
18:20
VOYO logo

Na derbiju u Torinu, poveo je Juve pogotkom Carlosa Teveza (27-11m), a Roma je preokrenula pogocima Francesco Tottija (32-11m) i Juana Iturbea (44). U trećoj minuti nadoknade prvog dijela Tevez je još jednom precizan s bijele točke, a pobjedu Romi donio je sjajnim volejem s 18 metara Leonardo Bonucci (86).

Zbog međusobnog košakanja pocrvenili su u 88. minuti Morata i Manolas. Roma se ipak može pohvaliti da su konačno, u šestom kolu, prvi svladali vratara Juvea Gianluigija Buffona, a sada za Juventusom zaostaju tri boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.dailymotion.com/embed/video/x27bg6p

U Rimu je također slavio domaćin sa 3:2, čime je Lazio došao u gornji dio ljestvice, dok je gost pao na samo začelje prvoligaškog redoslijeda. Šime Vrsaljko nije igrao za goste zbog ozljede. Cana je isključen kod domaćih u 49., a Beluci u 61. za goste.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Empoli je pak lako kod kuće pobijedio Palermo sa 3:0, čime je upisao prvu ovosezonsku pobjedu, dok je Genoa ostvarila najveći mogući ulov, slaveći protiv Parme u gostima sa 2:1. Parma je s ovim porazom ušetala u opasni dio ljestvice...

//cdn.playwire.com/bolt/js/embed.min.js

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sampdoria je nastavila odličnu seriju nepobjedivoti, jučer je u Genoi pobijedila Atalantu i s četiri pobjede i dva remija naglašava čak i europske mabicije. Trenutačno je treća. Udinese i Cesena odigrali su 1:1, Igor Bubnjić je kod domaćina cijelu utakmicu psojedio na klupi, dok Ivan Kelava nije bio u konkurenciji.

Udinese -Cesena 1-1 Parma - Genoa 1-2 Lazio - Sassuolo 3-2 Sampdoria - Atalanta 1-0 Empoli - Palermo 3-0 Juventus - Roma 3-2

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Redoslijed: Juventus 18 Roma 15 Sampdoria 14 Udinese 13

Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo