LAKRDIJA KAKVA SE NE PAMTI: /

U tri sata potpisao ugovor za dva različita kluba i napravio potpunu pomutnju

Image
Foto: Screenshot

Bizarna se situacija dogodila svega dva dana uoči službenog početka prijelaznog roka u europskom nogometu. Dva najbolja sjevernoirska kluba potvrdila su da su potpisala ugovor s istim igračem.

1.7.2017.
19:42
Screenshot
VOYO logo

Dosadašnji stoper York Cityja Josh Robinson izazvao je pravu pomutnju i sukob između aktualnog prvaka Linfielda i doprvaka Crusadersa. U četvrtak navečer najprije je Linfield službeno objavio dolazak Robinsona, a onda su tri sata kasnije isto napravili i iz Crusadersa koji su potvrdili da se igrač nakon jednogodišnjeg izbivanja vraća u klub.

Image

Odmah je reagirao Sjevernoirski nogometni savez (IFA) koji je tražio objašnjenje i ugovore iz oba kluba. Pokazalo se da je Robinson u četvrtak u 19.56 sati potpisao za Linfield, a u 22.56 za Crusaders!?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

"Nakon što smo proučili dokumente iz oba kluba možemo potvrditi da je Linfield prvi potpisao ugovor s igračem i tako ga uspješno registrirao", objavila je IFA.

Iz Crusadersa su odmah objavili kako će tražiti pravni savjet i zaštitu, tako da bi se ovaj slučaj mogao pretvoriti u zanimljivu sapunicu...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo