Modrić igrač utakmice: Pogledajte njegovu asistenciju za gol

Hrvatski nogometni reprezentativac Luka Modrić asistirao je za jedan pogodak u pobjedi Real Madrida nad Osasunom u prvoj utakmici osmine finala španjolskog Kupa kralja.

10.1.2014.
9:01
VOYO logo

Real Madrid je na svom Santiago Bernabeu ugostio momčad Osasune, te pritom slavio 2:0. Bunker gostiju probijen je u 19. minuti nakon prekida koji je izveo Modrić. Hrvatski je veznjak ubacio loptu u peterac s lijeve strane madridskog napada, odakle ju je glavom u mrežu proslijedio Karim Benzema.

Mogao je naš reprezentativac biti i dvostruki asistent na susretu, ali je njegovo dodavanje malo pored vratnice poslao Cristiano Ronaldo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Konačan rezultat postavio je Jese Rodriguez u 60. minuti susreta, nakon što je iz neposredne blizine matirao gostujućeg vratara. Loptom ga je na petercu Osasune poslužio Cristiano Ronaldo.

Uzvratni susret na rasporedu je za šest dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema mišljenju nogometnog portala Whoscored.com, Luka Modrić bio je najbolji pojedinac u pobjedi Real Madrida nad Osasunom u prvoj utakmici osmine finala Kupa kralja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Modrić je bio asistent za prvi pogodak Karima Benzeme pobjedi 2:0 Kraljevskog kluba. Osim tog poteza, Modrić je, prema statistici spomenutog portala, zabilježio tri dodavanja za pogodak, dva driblinga i dvije oduzete lopte. Za svoju je predstavu zaradio ocjenu 8,5.

Hrvatski je reprezentativac odigrao još jednom svih 90 minuta u momčadi koju vodi talijanski stručnjak Carlo Ancelotti. To je samo još jedan dokaz da je naš igrač postao ključan u sustavu igre koji preferira talijanski strateg.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo