OVO ĆE ODJEKNUTI / Kukoč o neredima: 'Nitko nije veći od kluba, pojedinci ga teroriziraju godinama'

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

"Govore o velikoj ljubavi i poštovanju prema klubu, a unište pola sjevera i naprave kaos na terenu..."

4.4.2024.
10:42
Ivo Cagalj/PIXSELL
VOYO logo

Dinamo je izborio finale Kupa pobjedom protiv Hajduka na Poljudu 1-0.

Image
LOŠE VIJESTI S PAMPASA /

Nema samo Hajduk problema s vratarima: Kapetana Osijeka neće biti u borbi za Europu

Image
LOŠE VIJESTI S PAMPASA /

Nema samo Hajduk problema s vratarima: Kapetana Osijeka neće biti u borbi za Europu

Nakon dvoboja svjedočili smo ružnim scenama gdje su pristalice Bijelih utrčale u teren. Igrači su odmah počeli bježati u svlačionicu, a ubrzo je reagirala i policija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O cijeloj situaciji u Hajduku oglasio se bivši igrač splitskog kluba, Tonći Kukoč: "Nitko nije veći od kluba, ni igrači, ni uprava ni navijači. Ono što se u zadnje vrijeme događa u Splitu, pojedinci misle da su veći od kluba. Govore o velikoj ljubavi i poštovanju prema klubu, a unište pola sjevera i naprave kaos na terenu. Bacanjem boca na Baturinu samo ponižavamo sebe i klub", istaknuo je Kukoč i dodao:

'Nadrogiranima nije mjesto na stadionima'

"PR služba Hajduka (beskičmenjaci) reagira i na najmanju stvar, ali neće reagirati na pojedince koji misle da su veći od kluba, i koji taj klub teroriziraju godinama. Od 2008. Hajduk je radi pojedinaca platio više od 2 milijuna eura kazne", nastavio je svoj osvrt:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hajduk nije talac Livaje, već onih jučer koji su došli na utakmicu samo da naprave kaos. Klub vode ljudi koji nemaju ni srca, ni muda ni karaktera da im se suprotstave. Pravi navijači Hajduka su veći od onoga jučer. Nadrogiranima nije mjesto na stadionima. Imamo najviše pretplatnika, ali smo izgubili kompas u svemu. Jednom na kraj treba stati siledžijima i nasilnicima."

"Čestitke Dinamu, bio je bolji za dva koplja. Nisam bio ljut što smo izgubili 0:1 već sretan što nije bilo 0:5, a to možemo zahvaliti samo ulasku Lučića. Budžet kluba 30 milijuna eura, sezona bez trofeja, debakl. Ili je važnije prodavanje dresova i dobivanje novih pretplatnika, za 30 milijuna?", zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo