KRZNAR UOČI SUSRETA DAVIDA I GOLIJATA U FINALU KUPA: / 'Tu nitko ne dolazi slučajno, očekuje nas rovovska bitka'

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Osvrnuo se trener Modrih na Istru za koju je pokazao velik respekt, pogotovo zbog činjenice da su u polufinalu Kupa izbacili Rijeku

18.5.2021.
15:40
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

Stadion u Velikoj Gorici bit će domaćin finala ovogodišnjeg izdanja Hrvatskog kupa koje je na rasporedu u srijedu u 20 sati. Bit će to prava bitka Davida i Golijata. S jedne strane hrvatski prvak Dinamo, a s druge momčad koja se bori za ostanak u ligi - Istra.

Trener Dinama Damir Krznar uoči utakmice najavio je rovovsku bitku s Istrijanima u Velikoj Gorici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bez obzira na veliki broj utakmica, kad se referiram na rezultat, mogu reći da nam je takav ritam odgovarao. Ostajemo u istom ritmu i u predzadnjoj utakmici sezone, iznimno važnoj. Vjerujem da su svi igrači spremni, jedva čekaju jer ovo je utakmica za trofej, utakmica svečanosti i nadam se da ćemo je takvom i upriličiti", rekao je Krznar.

Image
PRIZORI KOJI SE NE VIĐAJU ČESTO: /

Demoni priredili spektakl u Puli, procurila snimka ispraćaja na finale s Dinamom; 'Kup je naš'

Image
PRIZORI KOJI SE NE VIĐAJU ČESTO: /

Demoni priredili spektakl u Puli, procurila snimka ispraćaja na finale s Dinamom; 'Kup je naš'

'Tu momčadi ne dolaze slučajno'

Osvrnuo se trener Modrih i na Istru za koju je pokazao velik respekt, pogotovo zbog činjenice da su u polufinalu Kupa izbacili Rijeku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Obje utakmice u Puli bile su iznimno teške i neugodne za nas. Očekuje nas rovovska, teška bitka. Istra je momčad s iznimno organiziranim defenzivnim blokom, s igračima iznimnih brzinskih svojstava koji mogu odraditi svaki kontranapad i iskoristiti svaku našu pogrešku. Znači, morat ćemo biti iznimno koncentrirani i motivirani i ove srijede. Ovo je finale Kupa. Tu momčadi ne dolaze slučajno. Istra je to zavrijedila fenomenalnom partijom u polufinalu protiv Rijeke i u takvim utakmicama sve druge kalkulacije padaju u vodu. Kad igrači izađu na teren, padaju u vodu i kvalifikacije za ostanak u ligi, sve. To je utakmica za trofej i znam da će naći nekakve nadnaravne mogućnosti da u njoj istrče i fanatično je završe", rekao je Krznar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo