'K*RVIN SINE, RAKITIĆ JE VEĆI I OD BOGA': / Skandiranje Rakitićevog imena za Ramosa je postala velika uvreda

Image
Foto: AFP

Kapetan Real Madrida Sergio Ramos sinoć je na Estadio Ramón Sánchez Pizjuánu bio najomraženiji nogometaš na travnjaku.

16.1.2017.
12:13
AFP
VOYO logo

Pri svakom dodiru s loptom, ultrasi Seville Biris Norte, potpomognuti ostatkom stadiona zviždali su Ramosu, vrijeđali ga, a uoči susreta počastili su ga uvredama. Kad je u 85. minuti zabio autogol, čitav stadion pao je u trans i slavio pogrešku omraženog im nogometaša, pogrešku koja je otvorila širom vrata pobjedi Seville nad Los Blancosima 2-1.

Madridski dnevni sportski list AS izvještava kako se s tribina Sánchez Pizjuána moglu čuti 'Sergio Ramos kur**n sine'. Uz to, također su se mogla čuti skandiranja bivših Sevillinih igrača Ivana Rakitića i Danija Alvesa s čime su navijači Seville željeli trljati sol na ranu Ramosa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Rakitić i Alves veći su od bogova", piše madridski As riječi koje su se mogle čuti od strane ultrasa Seville. Naime, navijačko je to referiranje na Ramosovu nedavnu izjavu nakon uzvratne utakmice osmine finala Kupa kralja:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Za razliku od mene, Ivan Rakitić i Dani Alves nisu djeca Seville, a njih se kod svakog povratka ovdje dočekuje kao bogove. Meni za razliku od toga, psuju majku cijelu utakmicu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo