KRTICA IZ INTERA OTKRILA RASKOL U KLUBU, TVRDI: / Glavna borba odvija se između Maura Icardija i Ivana Perišića

Image
Foto: AFP

Da su odnosi trajno porušeni vidljivo je i iz tvrdnje da u klubu postoje tri klana, 'talijanski, južnoamerički i slavenski'

16.3.2019.
12:26
AFP
VOYO logo

Tri su frakcije u svlačionici milanskog Intera, tvrdnja je izvora iz kluba u kojem, očito, vlada rasulo.

Mauro Icardi ne prestaje biti tema talijanskog velikana, ali i kamen spoticanja mnogih u klubu za koji nije nastupio niti odradio trening već više od dva mjeseca. Sam argentinski reprezentativni nogometaš tvrdi da to nije u stanju zbog problema s koljenom, a liječnička služba Intera da ono nije u ništa gorem stanju no što je bilo početkom sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spalletti i Icardi

Cijela priča podiže se na razinu više nakon objave teksta u La Repubblici za koju je, prenosi Football Italia, pričao neimenovani član Interove momčadi. A pričao je mnogo...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema njegovim riječima nitko nije tražio trenera Luciana Spallettija da sa Icardijeve ruke skine kapetansku vrpcu i otkriva detalj iz svlačionice:

"Icardi je iritirao ton kojim je Spalletti kritizirao njegove suigrače i zatražio je od trenera da ga malo smanji. U konačnici, nije bilo potrebe za histerijom, upisana je pobjeda u toj utakmici. Reakcija je bila ekstremno nasilna."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Isti je izvor naveo da je Icardi klubu dokazao profesionalizam postotkom koji iznosi 97,5 kada je u pitanju točnost njegova dolaska na početke treninga u godinama koje je proveo u klubu. Nije to ništa koristilo, klub, tvrdi neimenovana osoba, nije imao snage za povući pravi potez.

Tri klana

Nadalje, da su odnosi trajno porušeni vidljivo je i iz tvrdnje da u klubu postoje tri klana, 'talijanski, južnoamerički i slavenski'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP

Ivan Perišić i Mauro Icardi

"Mauro se slaže sa svima osim sa Ivanom Perišićem, Marcelom Brozovićem i (novim kapetanom) Samirom Handanovičem."

Dodaje se da je glavna borba u klubu ona između Icardija i Perišića, a posebice nakon što je supruga argentinskog nogometaša Wanda Nara na televiziji rekla da bi Mauro 'pristao i na manje novca kad bi Inter pronašao nekog koji bi mu mogao dodati loptu na prihvatljiv način'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo