TRANSFER KARIJERE / Lovrić nije skidao osmijeh s lica na službenom predstavljanju: 'Bacat ću se na glavu svaku utakmicu'

Navijači Osijeka priredili su veličanstveni doček novom igraču, a ni sam Lovrić nije skrivao oduševljenje nakon transfera karijere

16.2.2022.
14:19
VOYO logo

Kristijan Lovrić novi je igrač Osijeka. Njegov novi klub i Gorica uspjeli su sve dogovoriti zadnji dan prijelaznog roka pa je tako završena i ova sapunica. O transferu najboljeg igrača Gorice dugo se šuškalo, još u prosincu prošle godine, a sada je Lovrić pojačao momčad Nenada Bjelice i time im dao veliki vjetar u leđa u borbi za vrh lige.

Image
NEZAPAMĆENO LUDILO U OSIJEKU /

Ovo se čekalo, Lovrić potpisao: Pogledajte trenutak kad se pojavio pred navijačima, evo i što im je prvo poručio

Image
NEZAPAMĆENO LUDILO U OSIJEKU /

Ovo se čekalo, Lovrić potpisao: Pogledajte trenutak kad se pojavio pred navijačima, evo i što im je prvo poručio

Klubovi su u utorak od jutra pokušavali dogovoriti uvjete. U kasnim poslijepodnevnim satima stigla je službena potvrda da će u Goricu sjesti oko dva milijuna eura, a Lovrić će s Osijekom potpisati na četiri i pol godine te bi trebao zarađivati 300 tisuća eura godišnje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navijači Osijeka priredili su veličanstveni doček novom igraču, a ni sam Lovrić nije skrivao oduševljenje nakon transfera karijere. O svom dolasku, ali i oduševljenju što je stigao na Gradski vrt, progovorio je na službenom predstavljanju.

Nije skrivao oduševljenje

Lovrića je sinoć dočekalo stotinjak navijača, a novi igrač Osijeka bio je oduševljen viđenim:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ni u najluđim i najljepšim snovima nisam očekivao da će moj dolazak tako izgledati. Hvala Gorici što me pustila, hvala Bjelici jer ovo je velika stvar. Bilo je dosta neizvjesnosti oko toga hoće li se transfer odraditi i kad sam saznao da je sve kako treba, bio sam presretan", rekao je Lovrić.

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

"Osijek je bio moj prvi izbor, prije ostalih klubova iz Hrvatske, ali i inozemstva. Osjetio sam toplinu što sam ovdje. Moja žena je tu igrala pa sam često dolazio i uvijek su me srdačno dočekali, pričali sa mnom…Osjetio sam da je to pravi izbor. Još nisam došao k sebi od jučerašnjeg dočeka, još sam pod dojmom", oduševljeno priča novo veliko pojačanje Osijeka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Još neće debitirati

Ipak, navijači Osijeka će morati pričekati na njegov debi u novom dresu. Osim što mora odraditi suspenziju, jer je skupio tri žuta kartona u Gorici, Lovrić je protiv Dinama zaradio i lakšu ozljedu.

"Što se tiče ozljede, sve je u redu. U ponedjeljak se vraćam treninzima, sve je pod kontrolom. Želim nastaviti gdje sam stao i da budem još i bolji jer ovaj grad, ovi ljudi i šef to zaslužuju. Imam veliku odgovornost prema njima nakon svega što su mi priredili. Navijačima obećajem da ću se bacati na glavu na svakoj utakmici, jer to oni zaslužuju", zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Bjelica je oduševljen novim pojačanjem, a nakon Caktaša, Petkovića, Leovca i ostalih, Osijek je složio ozbiljnu momčad za borbu za naslov.

"Nije mi bilo svejedno kad sam vidio da je Kristijan zaradio ozljedu protiv Dinama. Ipak, dobili smo potvrdu i garanciju da je u pitanju lakša ozljeda, zbog čega smo nastavili s poslom. Jedino mi je žao što nije zabio pogodak Dinamu, pa da nam odmah malo pomogne. Kad je došao sam ga zagrlio i poručio mu da mi je drago što je ovdje. Jučer je i sam vidio koliko je dobrodošao", dodao je oduševljeni Nenad Bjelica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo