SPREMAN ZA NOVE IZAZOVE / Lovrić nije skrivao oduševljenje nakon potpisa s Osijekom: 'Ovo je najluđa noć u mom životu'

Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Navijači Osijeka priredili su veličanstveni doček novom igraču, a ni sam Lovrić nije skrivao oduševljenje nakon transfera karijere

16.2.2022.
9:05
Marko Lukunic/PIXSELL
VOYO logo

Kristijan Lovrić novi je igrač Osijeka. Njegov novi klub i Gorica uspjeli su sve dogovoriti zadnji dan prijelaznog roka pa je tako završena i ova sapunica. O transferu najboljeg igrača Gorice dugo se šuškalo, još u prosincu prošle godine, a sada je Lovrić pojačao momčad Nenada Bjelice i time im dao veliki vjetar u leđa u borbi za vrh lige.

Klubovi su u utorak od jutra pokušavali dogovoriti uvjete. U kasnim poslijepodnevnim satima stigla je službena potvrda da će u Goricu sjesti oko dva milijuna eura, a Lovrić će s Osijekom potpisati na četiri i pol godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
NEZAPAMĆENO LUDILO U OSIJEKU /

Ovo se čekalo, Lovrić potpisao: Pogledajte trenutak kad se pojavio pred navijačima, evo i što im je prvo poručio

Image
NEZAPAMĆENO LUDILO U OSIJEKU /

Ovo se čekalo, Lovrić potpisao: Pogledajte trenutak kad se pojavio pred navijačima, evo i što im je prvo poručio

Navijači Osijeka priredili su veličanstveni doček novom igraču, a ni sam Lovrić nije skrivao oduševljenje nakon transfera karijere.

"Najluđa noć u mom životu"

"Što da kažem, još sam uvijek u nekakvom šoku i ne mogu vjerovati da se ovo dogodilo. Kada sam dolazio pričalo se da bi moglo biti nešto na stadioni, ali ovo nisam zamišljao ni u najluđim i najljepšim snovima. Hvala svima koji su me dočekali, svima u NK Osijeku, gospodinu Bjelici koji mi je osigurao da dođem, predsjedniku, ljudima iz medijskog tima i marketingu", započeo je presretni Lovrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Doček navijača očito je ostavio prekrasan dojam na ponajbolje krilo HNL-a:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne da sam se naježio, nego ne znam kako ću spavati od uzbuđenja. Ovo je najluđa noć u mom životu, teško ću spavati. Želim se zahvaliti i bivšem klubu Gorici što su mi omogućili da dođem ovdje. Veselim se sa suprugom Monikom koja mi je najveći oslonac, agentima, ujakom Robijem i svima koji su bili uz mene."

"Brzo ću se prilagoditi"

Lovrić je u prošlom kolu zaradio lakšu ozljedu, ali se nada brzom priključivanju momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Matija Habljak/PIXSELL

"Neće mi trebati puno da se prilagodim, to su sve redom pravi dečki, poznajemo se s terena i vjerujem da ću se brzo uklopiti. Nadam se da ću već u ponedjeljak trenirati jer ozljeda koju sam zaradio u prošlom kolu nije teška. Možda bi mogao krenuti ranije, ali preporuka je da se strpim još nekoliko dana. Nije ništa strašno, samo bolan udarac. Jedva čekam ući u puni trening", zaključio je.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo