KRENULA PLJUVAČINA PO VATRENIMA: / 'Tipično za naše, slava im pomutila noge. Obrukali su se'

Image
Foto: PIXSELL/AFP

Većina ljubitelja nogometa u Hrvatskoj bijesna je i razočarana na ovaj rezultat junaka nacije

12.9.2018.
7:40
PIXSELL/AFP
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija otvorila je natjecanje u Ligi nacija debaklom u Elcheu izgubivši od Španjolske sa 0-6 što je najteži poraz 'Vatrenih' u povijesti. Sinoć na stadionu Manuel Martínez Valero u Elcheu, na jugu Španjolske, Vatreni su ispisali najcrnju stranicu svoje nogometne povijesti, doživjeli najteži poraz ikad. Jednom riječju, bila je to noć za zaborav. Nakon veličanstvenog uspjeha Vatrenih na SP-u, doživjeli smo bolan udarac, lupili glavom o pod, u pravom smislu te riječi.

NA POVRŠINU IZAŠAO DETALJ KOJI NITKO NIJE PRIMIJETIO ZA VRIJEME UTAKMICE: ‘To je velika greška Dalića i struke koja je uvjetovala porazu’

Bolan poraz

Neki će reći kako ne treba raditi dramu oko toga, ali poraz od 6-0 u ulozi svjetskog doprvaka u kojoj smo došli na ovo gostovanje itekako je bolan i neugodan, da ne upotrijebimo neku težu riječ. Jer, teško smo izgubili u prvoj službenoj utakmici nakon svjetskog srebra...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Croatia's defender Sime Vrsaljko (down) and Croatia's midfielder Luka Modric react after Spain's second goal during the UEFA Nations League A group 4 football match between Spain and Croatia at the Manuel Martinez Valero stadium in Elche on September 11, 2018. / AFP PHOTO / JOSE JORDAN

Većina ljubitelja nogometa u Hrvatskoj bijesna je i razočarana na ovaj rezultat junaka nacije. Kao što se i očekivalo po dobrom starom hrvatskom običaju, krenula je pljuvačina na Vatrene, ali ima i onih koji daju podršku srebrnima sa SP-a unatoč debaklu. Pri tome dolazi i do konfrotacija na društvenim mrežama, dojma smo kao da je javnost podijeljena oko ovog rezultata iako je, kao što smo već istaknuli, ipak više onih koji kritiziraju. Za vas smo izdvojili najzanimljivije komentare čitatelja Net.hr-a:

‘BEZ SRBINA SUBAŠIĆA HRVATIMA PUNA MREŽA’: Neki srpski tabloidi kao da su čekali ovako nešto da mogu ponovno divljati u pisanju o našima

'Previše novih imena, nije ni čudo, pogotovo bez Lovrena i Mandže'

"Ništa neočekivano. Malo su prerano došle ove tekme za naše potpuno emocionalno ispražnjene igrače nakon SP-a. Kad napune baterije i kad nađu novi motiv bit će bolje".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Previše novih imena, nije ni čudo, a pogotovo bez Lovrena i Mandže. Ne mislim da ne bi izgubili s njima, ali ne bi sigurno ovako bilo".

"Neopisivo".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

"Bravo Vatreni, tako se igra. Treća županijska liga, svaka čast".

"Daliću, Rakitiću i i Modriću, Thompsona dovedite da vas razgali! Bog sve vidi".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Ove novajlije ne znaju igrati i nemaju tu koordinaciju s ostatkom tima'

"Hrvatska s Mandžom, Subom, Lovrenom, Strinom, Rebićem je druga na svjetskom, ove novajlije ne znaju igrati i nemaju tu koordinaciju s ostatkom tima, ipak je to Španjolska, nije se trebalo dogoditi. Ali, jedan Brazil koji je pet puta osvojio SP ispušio je od Njemačke 7-1, trebamo dignuti glavu i ići naprijed".

"Portugal ne možemo pobijediti, protiv Španjolske gubimo i mi drugi na svijetu? To drugo mjesto je nerealno".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Puno toga je nerealno. Portugal je aktualni europski prvak. Gdje ćeš nerealnije od toga? Oni su igrali užasno i negledljivo. Čak gore i od one Grčke 2004. koja je također nerealna".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hrvatska 'druga' na SP-u??? Hahahhahaahhahaahah".

'Obrukali su se'

"To je smiješno, obrukali su se".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svakome se dogodi, dečki glavu gore".

"Dečki, ma glavu gore i idemo dalje, nemojte tugovati. Lopta je okrugla, bit će bolje. Vi ste naši Vatreni dečki i dalje, gubili ili pobjeđivali".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ništa, vratit ćete vi to Španjolcima kad im bude puno bitnije, možete izgubiti ovakih deset utakmica, a dobijte ih samo jednu kao na Euru".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"A jel' došla predsjednica da ih izljubi".

'Kako vas nije sram, donedavno smo svi slavili trenera i repku, a pogledajte se sada'

"Kako vas nije sram, donedavno smo svi slavili trenera i repku, a pogledajte se sada. Kao da su neki od vas jedva čekali nešta ovako pa sad likujete. Idemo dalje i treba dečkima dati podršku i sada. Lako je biti veliki navijač kada su medalje oko vrata".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znao sam da će tako biti, svaka čast Daliću što je napravio na Svjetskom prvenstvu, ali trebao je nakon toga dignuti kormilo i otići. Ovako će mu se ovo obijati o glavu. Bili smo visoko, a sad ćemo opet gacati u blatu, jer prvo i prvo otišli su igrači koji su više-manje držali repku. Ovi novi koji su ih zamijenili neki mi ne bi niti igrali u petoj ligi i sad ćemo biti svima kanta za napucavanje".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Ako Hrvatska doživi poraz na Rujevici od Engleza to će biti točka na i za ovog trenera'

"Ako Hrvatska doživi poraz na Rujevici od Engleza to će biti točka na i za ovog trenera koji je sposoban jedino voditi klub iz nekog kantona u Kini. Čovječe, pa Španjolci nisu igrali, oni su se dodavali koliko je Hrvatska bila slaba, a golman nije ni za općinsku ligu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tipično za naše. Slava im pomutila noge".

"Raspad sistema, kojeg sistema?!? Nikad nismo imali nikakvu prepoznatljivu igru. Svaka tekma bi bila horror za živce i gledanje, ako ne bljesne pojedinac ili golman mi smo u banani. Valjda bude došao trener koji će mlađe igrače uigrati u nekakav sistem!".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Analize su besmislene. Koji god igrač Furije je ušao u igru kao zamjena, svi su se pitali zašto nije igrao od početka. La Liga, je liga 5 - ice i utakmice su uglavnom poštena borba solidnih momčadi. Naša je liga sastavljena da Dinamo ima gdje biti prvak i tako se plasirati u Europu. Kada se klupska scena formira kao europska liga, definitivno ćemo izgubiti svaku vezu s kvalitetnim nogometom, kako klupskom tako i reprezentativnom".


Tekst se nastavlja ispod oglasa

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo