KREĆE PRODAJA ULAZNICA ZA BENFICU: / Dinamo otkrio kad i po kojim cijenama navijači mogu doći do zlatnog papirića

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Prva utakmica osmine finala igra se na Makismiru 7. ožujka

26.2.2019.
13:51
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatski nogometni prvak Dinamo objavio je da prodaja ulaznica za povijesnu utakmicu s Benficom kreće ove srijede. Ulaznice će u pretprodaji biti do 6.3., dok će na dan susreta njihova cijena biti korigirana. Poželite li pratiti Modre s tribine sjever morat ćete tako izdvojiti 120, a za istok je cijena 200 kuna. Tribina zapad dolje je 250, a gore 200 kuna.

Skuplje nego s Viktorijom

Na dan utakmice sjever će koštati 180, istok 250, zapad dolje 350, a gore 250 kuna. Kao što se može primijetiti cijene su nešto više nego za utakmicu s Viktorijom kada je sjever bio 100, istok 150, zapad dolje 200, a gore 150 kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Zagreb: Dinamo i Viktorija u uzvratnoj utakmici šesnaestine finala Europa lige 21.02.2019., stadion Maksimir, Zagreb - Uzvratna utakmica 1/16 finala UEFA Europa lige, GNK Dinamo - FC Viktoria Plzen. Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

Ulaznice će se u pretprodaji prodavati na Ticker pointu od 11 do 19 sati, kako radnim danom tako i vikendom.

"Preduvjet za kupovinu ulaznica za sve će navijače biti predočenje važećeg osobnog dokumenta (osobna iskaznica ili putovnica), a sve su ulaznice personalizirane i glase na ime i prezime. Napominjemo da GNK Dinamo neće prodavati ulaznice osobama kojima kupovinu priječi Zakon o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima", poručili su iz kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo