KREĆE JUVENTUSOVA REVOLUCIJA: / Oni bi s Mandžukićem trebali ići u pohod na Ligu prvaka

Image
Foto: AFP/OLIVIER MORIN

Iako su ove godine stigli do petog uzastopnog naslova prvaka, čime su potvrdili dominaciju u Italiji, vlasnike Juventusa muči što klub nije osjetio slavu u Ligi prvaka točno 20 godina.

27.4.2016.
10:30
AFP/OLIVIER MORIN
VOYO logo

Zbog toga namjeravaju krenuti u mini revoluciju što znači da se pripremaju za vruće ljeto u kojem bi trebali osigurati usluge igrača koji će im biti oslonac za ostvarenje velikog cilja. Naravno, primarna je stvar zadržati ključnog igrača, Paula Pogbu, veznjaka kojeg žele dovesti baš svi europski velikani.

Odlaze Morata i Cuardado?

Gazzetta dello Sport navodi kako će prvacima Italije osim Pogbe biti problem zadržati AlvaraMoratu i JuanaCuardada. Španjolac u ugovoru ima klauzulu prema kojoj ga Real može vratiti ako uplati 30 miljuna eura na račun Juventusa, dok AntonioConte želi vratiti Kolumbijca u Chelsea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trojica nogOmetaša koji bi trebali uskočiti na njihovo mjesto i oko kojih je Juventus usredotočio svoju strategiju su Valencijin AndreGomes, Borussijin Henrik Mkhitaryan i PSG-ov Edinson Cavani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Urugvajac nema ništa protiv povratka u Italiju

Gazzetta piše kako je Cavanijeva svita već objavila da Urugvajac nema ništa protiv povratka u Italiju pogotovo jer je frustriran što je većinu vremena u PSG-u igrao izvan pozicije. Naime ZlatanIbrahimović neprikosnoven je u napadu, pa je Cavani zbog toga često igrao na desnom krilu.

S obzirom da Šveđanin napušta PSG na kraju sezone nije jasno što klub namjerava s Cavanijem, ali ako se budu odlučili na prodaju tražit će 40 milijuna eura. U slučaju da ga Juventuis ne uspije dovesti alternativa se krije u Engleskoj, točnije u Evertonu gdje ove sezone briljira RomeuLukaku. No, on bi Juve mogao koštati više od Cavanija pa je manja izgledno da će se odlučiti za njega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marchisijeva zamjena

S obzirom da je Claudio Marchisio zbog ozljede propustio veći dio sezone, klub želi dovesti i igrača njegova tipa, a Gomes bi trebao preuzeti tu ulogu. Valencija će kako sada stvari stoje tražiti za njega 30 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posljednja karika novog Juventusa trebao bi biti Mkhitaryan. Zvijezdi Borussije Dortmund ugovor istječe za godinu dana i spremna je za nove izazove. Njegov menadžer je, inače, MinoRaiola poznat po dobrim odnosima s Juventusom i upravo bi on mogao biti ključ u realizacij transfera u Italiju, a ne u Englesku gdje ga također žele brojni bogati klubovi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo