GOSPODSKI POTEZ / Krasna gesta Andreja Kramarića: Svom bivšem klubu poklonio 'dio nogometne povijesti'

Image
Foto: Pixsell.hr

Kramarić je godinu kasnije otišao u Leicester pa potom u Hoffenheim no nikad nije zaboravio klub koji ga je lansirao među zvijezde

21.12.2022.
11:26
Pixsell.hr
VOYO logo

Andrej Kramarić, jedini Vatreni koji je zabio dva pogotka na proteklom Svjetskom prvenstvu, po povratku u Hrvatsku istaknuo se jednom krasnom gestom.

Naime, Kramarić je svoj dres iz utakmice osmine finala koju su Dalićevi izabranici igrali protiv Japana, poklonio klubu u kojem je stekao istinsku nogometnu afirmaciju – HNK Rijeci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Dio nogometne povijesti stigao je na Rujevicu.... Andrej Kramarić je svoj dres iz utakmice osmine finala Svjetskog prvenstva u Kataru između Hrvatske i Japana darovao na uspomenu HNK Rijeka, a mi ćemo za njega naći posebno mjesto u našim vitrinama. Hvala Krama', napisali su Riječani na svojoj klupskoj FB stranici ispod fotografije Kramarićevog dresa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, ubojiti napadač je dijete GNK Dinama no u zagrebačkom klubu mu nisu nikad dovoljno vjerovali te su ga jedno vrijeme držali i na posudbi u Lokomotivi no nakon što 2013. stigao u Rijeku, Kramarić je eksplodirao. U dvije godine i samo 42 utakmice zabio je ogromnih 37 pogodaka te s klubom s Kvarnera uzeo i dva trofeja, a 2014. proglašen je i najboljim igračem Prve HNL.

Kramarić je godinu kasnije otišao u Leicester pa potom u Hoffenheim no nikad nije zaboravio klub koji ga je lansirao među zvijezde.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo