KRANJČAR PROKOMENTIRAO SVOJ GOLČINU I PRIZNAO: / 'Ostao sam posramljen i potresen'

Image
Foto: Screenshot
23.7.2017.
16:21
Screenshot
VOYO logo

Ne mogu si Niko i njegovi suigrači oprostiti rano ispadanje iz Europe, navodi se uz dodatak da 'Kranjčarova izvedbe, kao i dobre partije novopridošlih Brune Alvesa, Grahama Dorransa i Daniela Candeiasa hrabre pristalice kluba'.

I dalje razočarani

"Razočarani smo što moramo igrati prijateljsku utakmicu umjesto susret u Europskoj ligi", nikako ne sjeda Kranjčaru poraz od luksemburškog Progres Niederkorna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
NEZAPAMĆENI DEBAKL KRANJČARA I RANGERSA: /

'Ovo je jedan od najtužnijih dana u povijesti kluba'

Image
NEZAPAMĆENI DEBAKL KRANJČARA I RANGERSA: /

'Ovo je jedan od najtužnijih dana u povijesti kluba'

"Progres je dio povijesti, ali to ne znači da ga je moguće zaboraviti. Svi smo bili posramljeni nakon te utakmice. Ostao sam potresen tim ishodom, svi smo ostali potreseni. Mi nogometaši imamo odgovornost nošenja ovog dresa. Moramo bolje. Ne igraju nam se prijateljske već natjecateljske utakmice. Moramo sad biti strpljivi do početka lige i potom pokazati koliko smo kvalitetna momčad", kazao je Kranjčar i okrenuo se Marseilleu.

Vježbam to cijeli život

"Jedna su od najvećih francuskih momčadi s top-igračima, ali pokazali smo znakove napretka unatoč tome što nam je poraz od Progresa i dalje u glavama. Dobili smo udarac za koji se moramo ispričati na travnjaku i paziti da igramo u skladu s klupskom tradicijom. Jedva čekamo početka sezone da ispravimo to u čemu smo pogriješili. "

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Rezultat protiv Marseillea je realan. Gol? Slobodan udarac na lijepom dijelu terena, bio sam zadovoljan kako sam je udario i srećom ušla je u mrežu. Slobodne udarce treniram cijeli život, pucao sam ih u većini momčadi za koje sam igrao."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Najvažnije od svega je da sam, nakon prošlosezonske ozljede, ponovno na terenu. Idem od utakmice do utakmice i uživam", kazao je Kranjčar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo