riječ trenera / Kranjčar nakon poraza od Lyona: 'Ne možemo biti zadovoljni, ali vidjeli smo i neke dobre stvari'

Image
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

'Možemo žaliti za šansama koje smo promašili i bilo bi ugodnije da smo dali koji gol. Ovaj rezultat nije prikaz stanja na terenu.'

15.9.2016.
8:04
Slavko Midzor/PIXSELL
VOYO logo

Trener Dinama Zlatko Kranjčar prokomentirao je utakmicu s Lyonom: - Naravno da ne možemo biti zadovoljni kad se izgubi tim rezultatom. Međutim, ima i dobrih stvari koje smo vidjeli. Stvorili smo četiri situacije kad smo mogli postići pogodak i odvesti utakmicu u drugom pravcu. Čestitam Lyonu na pobjedi - rekao je trener pa nastavio: - Možemo žaliti za šansama koje smo promašili i bilo bi ugodnije da smo dali koji gol. Ovaj rezultat nije prikaz stanja na terenu i nismo očekivali ovakav poraz. Ipak, nogomet je okrutan. Mislim da nas neće to poremetiti jer se okrećemo derbiju s Rijekom već sutra.

- Start u Ligi prvaka nije dobar, ali ima još utakmica i tražit ćemo priliku za nekoga zaskočiti. Mogli smo biti bolji u realizaciji, trebamo izvući pouku iz grešaka - rekao je strateg Modrih pa dodao: - Kako je išao tijek utakmice nakon nespretnog gola, domaćin je došao u vodstvo, ali mi nismo gubili glavu do drugog pogotka. Onda smo primili i treći nakon naših grešaka, ali i dalje nismo gubili vjeru u igru i u to da možemo stvoriti šanse. Stvorili smo ih, ali nismo ih realizirali. Mislim da smo posebno u drugom dijelu dobro parirali Lyonu i da smo uspjeli iskoristiti naše prilike mogli smo ublažiti rezultat. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što je trener rekao igračima na poluvremenu? - Rekao sam im da moraju vjerovati da mogu doći čak do izjednačenja, ali onda su stigle dvije kardinalne greške koje su osigurale njihovu pobjedu. Uvijek sam govorio da su naša tri protivnika iz skupine nijansu ispred nas, ali bez obzira na ovaj rezultat mi ne želimo biti pesimistični i samo sudjelovati u Ligi prvaka. Želimo negdje uzeti bodove, danas je možda bila prilika, ali idemo dalje. Sutra je novi dan, čeka nas derbi u hrvatskoj ligi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ako voliš
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo