Kranjčar: 'Iznenađen sam njihovom lošom pozicijom'

2.9.2011.
11:58
VOYO logo

Jedno od prvih pitanja koje je dočekalo Kranjčara bilo je da li ga brine nedostatak natjecateljske forme njegovih udarnih igrača Mirka Vučinića i Stevana Jovetića budući zbog štrajka u Seriji A sezona još nije počela.

"Ta dva igrača posjeduju velike kvalitete, imali su dobre pripreme sa svojim klubovima i imali su dobre minutaže u prijateljskim utakmicama. Mi svi znamo koliko su oni kompetitivni i vrlo su motivirani za utakmicu", rekao je Kranjčar, čija je reprezentacija nakon pet utakmica skupine G izjednačena na vrhu ljestvice s Engleskom s 11 osvojenih bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Englesku u petak čeka gostovanje kod Bugarske, a Kranjčar smatra de je od početka kvalifikacijskog ciklusa na momčadi Fabija Capella veći pritisak u prolaz dalje.

"Engleska je uobičajeno pod pritiskom jer ako se ne kvalificiraju izravno, ljudi će misliti da su napravili neke pogreške u kvalifikacijskom ciklusu. Engleska je uvijek pod pritiskom jer svi znaju njihove kvalitete, kao i zbog tradicije. Ali mi smo isto bili pod pritiskom od starta kvalifikacija. Naš cilj bio je ostvariti pozitivne rezultate i dokazati se sami sebi protiv najboljih momčadi u kvalifikacijama. No, nakon niza dobrih rezultata koje smo ostvarili i dobre pozicije u kojoj se nalazimo, osjećamo mali pritisak da iskoristimo priliku koja nam se ukazala i pretvorimo je u nešto pozitivno".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imamo veliku priliku izboriti mjesto na EURO-u 2012. godine. U ovoj smo prilici zbog naših kvaliteta i pozitivnih rezultata. Zato moramo ostvariti pozitivan rezultat protiv Walesa". Kranjčar ipak upozorava da Wales nije tako loša reprezentacija kako ukazuje situacija na ljestvici (posljednji, bez osvojenog boda u četiri utakmice).

"Moram reći da sam iznenađen njihovom pozicijom. Ne samo ja, već i svi ostali smo iznenađeni na njihovu poziciju s obzirom na kvalitetu. Ali, prilično sam siguran usprkos lošim rezultatima da će Wales biti motiviran dokazati se protiv nas. Moramo biti svjesni njihovih kvaliteta i moramo prići ovoj utakmici na pravi način. S pravim rezultatom možemo si otvoriti vrata Europskog prvenstva u Ukrajini i Poljskoj".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201106050338006 arti-201105190172006 arti-201109010835006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo