46. bundesligaški gol / VIDEO Kramarić zabio Stuttgartu i upisao se u Hoffenheimovu povijest!

Image
Foto: NordPhoto/NordPhoto/PIXSELL

Hrvatski napadač pridružio se Salihoviću na vječnoj ljestvici

16.3.2019.
16:26
NordPhoto/NordPhoto/PIXSELL
VOYO logo

Andrej Kramarić upisao se u Hoffenheimovu povijest! Hrvatski reprezentativac zabio je jedini pogodak svoje momčadi u remiju kod Stuttgarta, a taj u 42. minuti bio mu je ukupno 46. prvenstveni u Hoffenheimu čime se na vječnoj klupskoj ljestvici izjednačio sa Sejadom Salihovićem.

S prvim sljedećim 27-godišnji napadač ostat će sam na vrhu, a za ovaj, 13. prvenstveni u sezoni i 20. u svim natjecanjima, može zahvaliti najviše Belfodilu koji je obavio glavninu posla, a Kramarić ga dovršio. Video pogotka pogledajte OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, nije ispao i pobjednički jer su domaćini preko Zubera u 66. minuti izjednačili i osvojili vrijedan bod u borbi za ostanak.

https://cdnja.r.worldssl.net/mp4/2z/2Zya.mp4

Tri, pak, u borbi za Europu osvojio je Wolfsburg u golijadi s Fortunom iz Dusseldorfa koja je povela nakon pola sata (Ayhan), a onda u sljedećih 25 minuta primila četiri komada, a od 54. do 59. tri (Mehmedi, Weghorst x2, Knoche). Raman je u 65. smanjio, a konačnih 5:2 u 88. postavio je Weghorst za hat-trick. Josip Brekalo igrao je do 68. minute za domaćine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hannover je u Augsburgu vodio od šeste minute (Weydandt) sve do 65., a onda je Cordova započeo preokret koji su dovršili Schmid i Hahn. Josip Elez kod gostiju nije ulazio u igru.

Zahvaljujući Werneru (14'), Leipzig je vratio treće mjesto u Gelsenkirchenu te ostavio Schalke pri dnu bundesligaške ljestvice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bundesliga, 26. kolo:

Augsburg - Hannover 3:1
Wolfsburg - F. Dusseldorf 5:2
Stuttgart - Hoffenheim 1:1
Schalke 04 - Leipzig 0:1

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo