KRAMARIĆ SAD PRIJETI I VELIKOM CITYJU: / U golgeterskom je nizu iz snova, a evo što kaže pred utakmicu na Etihadu

Image
Foto: AFP

Andrej Kramarić bio je strijelac na posljednjih osam utakmica

12.12.2018.
12:26
AFP
VOYO logo

Zastrašujuća je forma hrvatskog napadača Andreja Kramarića koji je u posljednjih mjesec i pol dana postigao osam pogodaka nižući jednu za drugom utakmice na kojima je bio strijelac u dresu Hoffenheima. Pridodaju li se tome i golovi koje je postigao za reprezentaciju dobiva se niz od osam uzastopnih susreta na kojima je hrvatski reprezentativac bio precizan... Ipak, pred njim i njegovom klupskom momčadi sad je najteži mogući ispit u Ligi prvaka.

Na Etihadu po Europsku ligu

Gostovanje kod Manchester Cityja nešto je posebno, iako jedini značaj ove utakmice za Kramarićevu momčad leži u pokušaju hvatanje Europske lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"I dalje se nadamo. Ne bi ovo bilo prvi put da vidimo kakvo nogometno čudo. Vjerujemo u kvalitete koje posjedujemo. Pred nama je utakmica protiv jedne od najboljih momčadi svijeta, protiv ponajboljih svjetskih nogometaša, ali sve je moguće", prenosi Daily Mail Kramarićeve riječi u najavi susreta koji započinje u 21 sat na Etihadu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Žalim za time'

Kad je već na engleskom tlu, tamošnji novinari nisu propustili priliku pitati Kramarića žali li što nije uspio u dresu Leicester Cityja, kluba iz kojeg je poslan u Hoffenheim u siječnju 2016. godine. Riječ je o sezoni u kojoj je Leicester ispisao bajkovite stranice svoje povijesti osvojivši naslov u Premier ligi. Kramarić je za tu momčad tada nastupio u tek dvjema utakmicama, pa i ostao bez titule prvaka.

"To je bila čarobna priča. Žalim za time. Ali, bio je to i moj prvi odlazak od kuće, bio sam mlad, neiskusan, nisam očekivao ono što je bilo preda mnom. Po pitanju karijere ne žalim, sada sam sretan u Hoffenheimu u kojem uživam", poručio je hrvatski napadač, strijelac deset golova za Hoffenheim u ovoj sezoni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo