PLANOVI ZA DALJE /

Kramarić otkrio kako je propao transfer u Bayern, ali i što želi raditi kad se umirovi

Image
Foto: Profimedia

Priče oko Kramarićevog odlaska u Bayern kružile su prije četiri godine, kada su Bavarci krajem 2020. pokušali potpisati hrvatskog napadača

20.9.2024.
18:47
Profimedia
VOYO logo

Hrvatski reprezentativac Andrej Kramarić u Hoffenheimu igra svoju 10. sezonu, a za klupski je podcast otkrio kako su ga trenuci dijelili od potpisivanja za Bayern.

Image
BLIZU OSMINE FINALA /

Mavrović nakon prve pobjede na SP: 'Bilo je teško dići se nakon dva poraza'

Image
BLIZU OSMINE FINALA /

Mavrović nakon prve pobjede na SP: 'Bilo je teško dići se nakon dva poraza'

Hoffenheim u srijedu igra prvu utakmicu Europske lige na gostovanju kod Midtjyllanda, a hrvatskog reprezentativca to jako veseli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imamo teške protivnike, neće biti lako. Ali jako se veselim. Volim večernje utakmice pod reflektorima. One imaju neki svoj poseban osjećaj", rekao je Kramarić.

Naime, priče oko Kramarićevog odlaska u Bayern kružile su prije četiri godine, kada su Bavarci krajem 2020. pokušali potpisati hrvatskog napadača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bila su tri razgovora s mojim agentom. Kada govorite o jednom od najboljih klubova na svijetu kao što je Bayern, to je nešto posebno", rekao je hrvatski reprezentativac.

Pregovori oko tog transfera su propali budući da je Bayern odbio platiti 40 milijuna eura, koliko je Hoffenheim tada tražio, za Kramarića, međutim možda je tako trebalo i biti.

"Na kraju se nije dogodilo. Ostao sam ovdje. Ne kajem se. Možda je bolje biti prvi u Hoffenheimu nego jedan od mnogih igrača u Bayernu", objasnio je Kramarić.

Odluka da ostane u Hoffenheimu uspostavila se kao jedna od najboljih s obzirom na to da je za svoje vrijeme tamo Krama postao najbolji strijelac u klupskoj povijesti upisavši 136 golova i 57 asistencija u 288 nastupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kramarić je za klupski podcast otkrio i planove nakon igračke karijere.

"Mogu zamisliti da jednog dana postanem trener. Volim ovaj sport, nogomet je moj život. Posao trenera je vrlo složen, smatram ga uzbudljivim. Želim prenijeti svoje iskustvo", rekao je Kramarić pa dodao s kime je oduvijek htio biti suigrač:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Thomas Muller je legenda, gotovo kao moj idol. Ono što radi, kako čita igru, kako komunicira s igračima je nešto posebno. Sretan sam što sam s njim mogao zamijeniti dres. On je sjajna osoba, vrhunski igrač."

ŽNV
NOVA SEZONA
VOYO logo