u čudesnoj formi / Kramarić novim pogotkom postao najbolji strijelac u povijesti Hoffenheima, a stigao je i asistirati

Image
Foto: NordPhoto/NordPhoto/PIXSELL

Novim golom Kramarić postao je najbolji strijelac Hoffenheima u povijesti s 47 postignutih golova u Bundesligi

29.3.2019.
22:33
NordPhoto/NordPhoto/PIXSELL
VOYO logo

Andrej Kramarić nastavio je svoju čudesnu formu upisavši večeras u visokoj pobjedi Hoffenheima nad Leverkusenom 4:1 novi pogodak i novu asistenciju. 

Novim golom postao je najbolji strijelac Hoffenheima u povijesti s 47 postignutih golova u Bundesligi te se izjednačio s Robertom Lewandowskim kao najbolji bundesligaški strijelac u 2019. godini sa sedam postignutih golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Već u 11. minuti Kramarić je dobio sjajnu loptu u prostor, pretrčao polovicu terena i vratio povratnu na Ishaka Belfodila, kojem nije bilo teško pogoditi za 1:0.

No, samo šest minuta kasnije Bayer je izjendačio iz akcije koju je na lijevom boku započeo Tin Jedvaj, a strijelac je bio bivši igrač Hoffenheima Kevin Volland. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za 2:1 Hoffenheima zabio je Amiri, koji je ušao na poluvremenu susreta, a već pet minuta kasnije upisao se u strijelce. Akcija je započela iz kornera, Amiri je pokupio odbijenu loptu, odigrao dupli pas i natrčao na povratnu te poentirao za novo vodstvo domaćina.

U 61. minuti strijelac prvog gola Ishak Belfodil sve je učinio sam, sjurio se po lijevoj strani, ušao u sredinu i desnom opalio u bliži kut za 3:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Desetak minuta prije kraja Hoffenheim je još jednom poentirao, a u listu strijelaca upisao se i Andrej Kramarić. Belfodil je odradio veći dio posla, a Kramarić je samo postavio nogu na crti.

Hoffenheim je ovom pobjedom stigao na 8. mjesto ljestvice s 41 bodom, jednim manje od večerašnjeg protivnika Leverkusena, koji ima 42 boda, kao i Wolfsburg na 6. mjestu koje vodi u europske kvalifikacije. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo