KRALJEVSKA DOMINACIJA: / Ronaldov poker protiv Celte, Bale se vratio golčinom

Image
Foto: AFP/GERARD JULIEN

Real Madrid se možda oprostio od naslova u Španjolskoj, ali je pokazao koliko je i dalje moćan, bez obzira na krizu. A to je svaki poraz momčadi s Bernabeua. U 28.

5.3.2016.
18:13
AFP/GERARD JULIEN
VOYO logo

Navijači su dočekali svoje ljubimce na stadionu porukom: 'Da bi zaslužili nositi ovaj dres morate ga oznojiti!'. Bila je to njihova poruka za 114. rođendan najuspješnijeg kluba na svijetu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mateo Kovačić našao se u početnoj postavi, odigrao vrlo dobro svih 90 minuta, dok u Zidaneovoj momčadi ovaj put nije bilo ozlijeđenog Luke Modrića.

Pepe je načeo mrežu momčadi iz Viga u 41. minuti i rezultatom 2:1 otišlo se na poluvrijeme. Ništa nije slutilo da će nastavak obilježiti vatromet golova. Briljatni Ronaldo, koji se prošlog tjedna malo svađao sa suigračima, četiri je puta matirao vratara Celte Blanca, od 50. do 76. minute.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ronaldo postao drugi strijelac Primere u povijesti

S ova četiri gola, Ronaldo je postao drugi strijelac Primere u povijesti s 252 gola. Preskočio je nekadašnjeg strijelca Athletic Bilbaa Telma Zarru koji ima 251 gol, a na vrhu je Lionel Messi s 302 pogotka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, Ronaldo se vratio na prvo mjesto ljestvice strijelaca u Primeri, u poretku za trofej Pichichi vodi s 27 golova, dva više od Luisa Suareza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bale se vratio pogotkom

Nakon Portugalčeva šoua, golove za Real do kraja utakmice zabili su još Jese (77.) i Gareth Bale (81). Posebno je dojmljiv bio gol velškog napadača, koji je dugo vukao loptu, a onda prizemnim i preciznim udarcem svladao vratara Celte. Bale se na teren vratio nakon sedam utakmica koje je propustio zbog ozljede mišića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

https://vid.me/BoC7

Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo