KRAJ SNOVA O NASLOVU? / Hajduk pao u blatu Kranjčevićeve

Image

Na očajnom terenu stadiona u Kranjčevićevoj ulici nogometaši Lokomotve su u 23. kolu hrvatskog prvenstva pobijedili Hajduk s 2:1 i tako mu značajno umanjili izglede u borbi za naslov.

20.2.2016.
17:03
VOYO logo

Na startu proljetnog dijela prvenstva Hajduk je prošli vikend pred svojim navijačima svladao Slaven Belupo s 2:0. Međutim, već na prvom gostovanju su se Splićani 'nasukali' i ostali na 42 boda. Vodeći Dinamo ima šest, a Rijeka četiri boda više, ali stanje će se promijeniti nakon njihova međusobnog dvoboja ove nedjelje.

Isključenje Sušića

Lokomotiva je povela u 26. minuti pogotkom Erosa Grezde. S lijeve je strane ubacio Borna Barišić, a lopta je prošla sve i došla do Grezde kojem na drugoj stativi nije bilo teško zabiti za 1:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prednost neformalne Dinamove druge momčadi udvostručena je u 53. minuti. Hajdukova je obrana slabo reagirala i dopustila Jerku Leki da glavom spusti loptu nekadašnjem hajdukovcu Franku Andrijaševiću koji je s vrha peterca pospremio loptu u mrežu.

Image

Okršaj Lokomotive i Hajduka

Hajduk je smanjio zaostatak u 65. minuti kada je iz 'odbijanca' zabio Fran Tudor. Nastojanja gostiju da se dokopaju barem boda doživjela su udarac u 77. minuti kada je crveni karton dobio Tino Sven Sušić jer je rukom krenuo na lice Herdija Prenge. Splićani su pred sam kraj tražili kazneni udarac zbog Barišićeva igranja rukom, ali sudac se nije oglasio, pa je rezultat ostao 2:1 za Lokomotivu koja je ostala na petom mjestu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo