Napokon / Kraj sage? Cristiano Ronaldo ima zakazan liječnički pregled u saudijskom klubu

Image
Foto: Profimedia.hr

Ronaldo je imao tešku sezonu, ali i Svjetsko prvenstvo u Kataru, zabio je gol iz jedanaesterca i više vremena proveo na klupi nego na terenu. Portugal je u osmini finala izgubio od Maroka, a Ronaldo je teren napustio u suzama

27.12.2022.
12:24
Profimedia.hr
VOYO logo

Saudijski klub Al Nasr zakazao je liječnički pregled za portugalskog nogometaša Cristiana Ronalda, a realizacija transfera očekuje se početkom siječanjskog prijelaznog roka, piše Reuters.

Osim pregleda, klub je rezervirao i smještaj za Ronalda i njegove suradnike te su optimistični oko prelaska velike svjetske zvijezde u saudijski nogomet, piše Daily Mail pozivajući se na CBS Sports.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ronaldo je napustio Manchester United uoči Svjetskog prvenstva u Katru, nakon intervjua u kojem je oštro kritizirao upravu kluba i trenere. Od tada je u potrazi za novim klubom

Al Nasr je navodno dogovorio šire uvjete ugovora s Ronaldom. Portugalac će zarađivati ​​62 milijuna funti godišnje, a brojka bi se mogla popeti na 173 milijuna funti godišnje kroz prava na slike i drugo. Osim što će postati najveća zvijezda saudijskog nogometa, Ronaldo će imati priliku imenovati trenera ako to bude želio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo