KRAJ: / Ronaldo i društvo izbušili Tottenham!

Sjajna večer Lige prvaka i čak 11 pogodaka na dvije utakmice.

5.4.2011.
12:54
VOYO logo

Prva utakmica četvrtfinala Madrid. Santiago Bernabeu. Sudac: Felix Brych (Njemačka).

Strijelci: 1:0 - Adebayor (4), 2:0 - Adebayor (57). 3:0 - Di Maria (72), 4:0 - Ronaldo (87). Crveni karton: Crouch (15).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

REAL MADRID (4-2-3-1): Casillas - Ramos, Pepe, Carvalho, Marcelo - Xabi Alonso, Khedira (L. Diarra, 61) - Di Maria (Kaka, 77), Özil, Ronaldo - Adebayor (Higuain, 75).

TOTTENHAM (4-4-1-1): Gomes - Ćorluka (Bassong, 79), Gallas, Dawson, Assou-Ekotto - Jenas, Sandro, Modrić, Bale - Van der Vaart (Defoe, 46) - Crouch. DRUGO POLUVRIJEMEKraj utakmice! Potpuno zaslužena pobjeda Reala od 4:0!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

87' - GOL za Real! Kaka je sjajno pronašao Ronalda u šesnaestercu Spursa, a Portugalac iz voleja buši Gomesa i donosi Madriđanima ogromnu prednost uoči uzvrata na White Hart Laneu.

79' - Vedran Ćorluka napustio je igru zbog ozljede. Umjesto Čarlija na terenu je Bassong.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

77' - Kaka je ušao umjesto Di Marije. Schalke nastavlja puniti mrežu prvaka Europe. 5:2 vode Nijemci, opet je zabio Edu (75). 75' - Higuain je ušao umjesto Adebayora.

72' - GOL za Real! Di Maria je primio loptu na rubu šesnaesterca s desne strane, napravio je korak dva, a zatim savršeno pogodio u same rašlje za 3:0! Gomes je bio potpuno nemoćan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

66' - mogao je Adebayor i do hat-tricka, no Gomes je spasio Tottenham od još teže situacije. Ranocchia je postigao autogol u 57. minuti i Schalke ima prednost od dva pogotka! Da stvar bude gora po Talijane, Chivu je zaradio žuti karton u 62. minuti. 61' - prva izmjena kod Reala - u igru je ušao L. Diarra, a izašao je Khedira.

57' - GOL za Real! Nakon centaršuta Marcela ponovno je strijelac za Real bio Adebayor, koji je glavom s desetak metara savladao Gomesa. Madriđani sada imaju dva gola prednosti i igrača više. Schalke je poveo u Milanu. Raul je doveo goste u vodstvo u 53. minuti. 49' - prva prava prilika za Real u nastavku utakmice. Tukao je Ronaldo s ruba 16-erca, lopta prolazi tik uz vratnicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

46' - počelo je drugo poluvrijeme. Izmjena kod gostiju, ušao je Defoe umjesto Van der Vaarta.

PRVO POLUVRIJEMEKraj prvog poluvremena. Real drži minimalnu prednost, no Tottenham je pokazao i da s igračem manje može biti itekako opasan. Za razliku od Madrida, u Milanu je puno zanimljivije. Nakon prvih 45 minuta Inter i Schalke igraju 2:2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

41' - Ronaldo je tukao iz slobodnjaka, no otišlo je to visoko preko gola. U Milanu prava ludnica. Domaćini su poveli preko Milita (34), no Schalke se opet vraća u igru zahvaljujući Eduu (40). 30' - dvije velike prilike za Tottenham. Prvo se Van der Vaart nije snašao u dobroj poziciji ispred Casillasa, a zatim je Bale prošao pokraj Pepea i Ramosa, no tukao je u vanjski dio mreže.

23' - Van der Vaart je tukao iz slobodnog udarca - lak posao za Casillasa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

19' - novi opomenuti igrač kod gostiju je Van der Vaart. Nijemci su poravnali protiv aktualnog prvaka Europe. Strijelac za Schalke bio je Matip u 17. minuti. 15' - Peter Crouch zaradio je drugi žuti karton nakon prekršaja na Marcelu i tako ostavio svoje suigrače na cjedilu.

.mcrmeebo { display: block; background:url("http://widget.meebo.com/r.gif") no-repeat top right; } .mcrmeebo:hover { background:url("http://widget.meebo.com/ro.gif") no-repeat top right; } http://widget.meebo.com/mcr.swf?id=oTtgzoDcjT

Tekst se nastavlja ispod oglasa

12' - Adebayor je požutio nakon prekršaja na Assou-Ekottou.

10' - pokušao je i Marcelo, no njegov udarac nije bio precizan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

8' - prvi žuti karton na utakmici zaradio je Crouch.

4' - GOL za Real! Özil je ubacio iz kornera, a najviši u skoku bio je Adebayor koji glavom dovodi Real u vodstvo. Inter je poveo već u prvom napadu. Nerazzurre je u vodstvo doveo Stanković. 1' - počela je utakmica na prepunom Santiago Bernabeuu. Uz dvoboj Reala i Tottenhama pratit ćemo i okršaj Intera i Schalkea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

NAJAVANiki Kranjčaru ipak se, izgleda, neće ispuniti želja da istrči na Santiago Bernabeu u velikom četvrtfinalu Lige prvaka protiv Real Madrida. Naš je veznjak na utakmici s Wiganom pokupio ozljedu i noga mu je jako natečena.

U veznom redu će tako startati Rafael van der Vaart, koji se sigurno sjeća kako ga je Mourinho početkom sezone otpisao iz Reala. Nizozemac je u Londonu proigrao sjajno, zabivši 10 golova u 21 utakmici, i ne treba sumnjati da će u utorak navečer na San Bernabeu biti posebno motiviran. Van der Vaartu će se u borbi s Özilom, Di Mariom i Khedirom/Diarrom priključiti mladi Brazilac Sandro, a Kranjčar će sasvim sigurno ostati na klupi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sudario se s protivničkim igračem i njegova noga ne izgleda najbolje. U nevjerojatnoj smo situaciji, imamo samo šest pričuvnih igrača", istaknuo je Redknapp.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kod Tottenhama je najvažnija vijest da će za dvoboj s Realom biti spreman Gareth Bale, dok su šanse da William Gallas nastupi 50-50.

"Gledao sam Garetha na treningu i rekli su mi da radi sa 70 posto intenziteta. E, pa meni se činilo da leti kao Carl Lewis!", kaže menadžer Tottenhama Harry Redknapp.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Realu se također žale na ozljede, no čini se da je to već standardni dio taktičkog zavaravanja prije utakmice. Iako ga je trener madridskog Reala Jose Mourinho naveo kao dvojbenog za prvu utakmicu četvrtfinala Lige prvaka, ime Cristiana Ronalda nalazi se na popisu 19 igrača prijavljenih za susret.

U konkurenciji su i Kaka te Marcelo koji nisu igrali protiv Sportinga iz Gijona zbog lakših ozljeda, dok Karim Benzema definitivno neće istrčati na Santiago Bernabeu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kladionice ne vjeruju da Modrić, Ćorluka, Kranjčar i društvo mogu iznenaditi u Madridu. Koeficijent na Tottenham je 8.50, na remi 4.00, a na pobjedu Reala 1.45.

Koeficijent da će Cristiano Ronaldo biti strijelac je 1.60, a zanimljivo je da u sastavu Spursa veću šansu za pogodak daju Kranjčaru (4.50), koji neće biti u prvom sastavu, nego Modriću (6.00), koji će započeti utakmicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom susretu, koeficijent na pobjedu Intera je 1.60, na remi 3.40, a na Schalke 6.50. Najbliže naslovu je Barça (2.20).

Vezani članci:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

arti-201103310371006 arti-201104040671006 arti-201104040734006

Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo