KRAJ JEDNE LIJEPE PRIČE: / Zlatan Ibrahimović dan uoči utakmice protiv Belgije objavio veliku odluku

Image
Foto: AFP, MIGUEL MEDINA

Utakmica protiv Belgije u srijedu u 3. kolu Europskog prvenstva mogla bi biti posljednja u kojoj ćemo u švedskom sredu gledati Zlatana Ibrahimovića.

21.6.2016.
16:41
AFP, MIGUEL MEDINA
VOYO logo

Sjajni napadač koji će u listopadu proslaviti 35. rođendan potvrdio je u utorak da će na aktualnom Euru zaključiti reprezentativnu karijeru. Ujedno je odbacio nagađanja da bi mogao zaigrati za Švedsku na skorašnjim Olimpijski migrama u Rio de Janeiru.

Ne ide na Olimpijske igre

"Neću sudjelovati na Olimpijskim igrama. Moja posljednja utakmica za švedsku reprezentaciju bit će na ovom Euru. Zato se nadam da to neće biti sutra", istaknuo je Ibrahimović na konferenciji za novinare.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ibrahimović je i dalje najbolji igrač i prva zvijezda švedske nacionalne momčadi koja u ovom trenutku baš i nije ispunjena velikom kvalitetom. Sam nije mogao napraviti puno, pa Švedska nakon dva kola ima na kontu tek jedan bod izboren u remiju protiv Irske (1-1). Da bi prošla dalje, u srijedu će u Nici morati svladati favoriziranu Belgiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najbolji strijelac svih vremena

Zlatanu je s krajem prošle sezone istekao ugovor s PSG-om. Još uvijek nije potvrdio ime novog kluba, ali nagađa se da je dogovorio suradnju s Manchester Unitedom i da će transfer biti objavljen nakon Eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ibrahimović je za Švedsku odigrao 115 utakmica i postigao 62 pogotka po čemu je nacionalni rekorder. Također, deset je puta bio proglašen švedskim nogometašem godine što je također rekordan učinak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo