KRAJ: / Bravo Modri! Ovo Realu nitko nije napravio!

Dinamo je u posljednjih deset minuta na Santiago Bernabeu ipak uspio ublažiti pravu katastrofu.

22.11.2011.
19:12
VOYO logo

Madrid. Stadion: Santiago Bernabeu. Gledatelja: 66.000. Sudac: Alan Kelly (Irs)

Strijelci: 1:0 - Benzema (2), 2:0 - Callejon (6), 3:0 - Higuain (9), 4:0 - Özil (20), 5:0 - Callejon (49), 6:0 - Benzema (67), 6:1 - Beqiraj (81), 6:2 - Tomečak (89)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Real: Adan, Diarra, Sergio Ramos (od 46. Albiol), Varane, Coentrao, Sahin, Xabi Alonso (od 46. Granero), Özil (od 46. Altintop), Callejon, Benzema, Higuain

Dinamo: Kelava, Vida (od 63. Ademi), Tonel, Cufre, Ibanez, Calello, Kovačić, Badelj, Alispahić (od 46. Leko), Sammir (od 82. Tomečak), Beqiraj Kraj utakmice. Dinamo je u posljednjih 10 minuta uspio ublažiti uvjerljiv poraz na Santiago Bernabeu i kući odlazi s porazom 6:2. Kako je sve to izgledalo nakon prvih 20 minuta, Modri mogu biti i zadovoljni. Pogoci Beqiraja i Tomečeka prvi su koje je Real primio ove sezone u Ligi prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

89' - GOOOOLLLLL za Dinamo. Badelj je ubacio s desne strane, a požrtvovni Tomečak je uspio doći do lopte prije Adana i pogoditi za smanjenje vodstva na 6:2.

88' - Benzema u novoj prilici. Francuz se opet našao oči u oči s Kelavom, ali ovog puta vratar Dinama je obranio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

83 ' - Callejon pogodio gredu. Samo dvije minute nakon gola Dinama, Real je mogao i sedmi pogodak, ali je pokušaj loba Callejona zavšio na gredi.

82' - Sammir izašao iz igre. Umjesto njega ušao je Tomečak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

81' - GOOOOOOOOOLLLL za Dinamo. Nakon ubacivanja s lijeve strane Ibaneza najviši u kaznenom prostoru Reala bio je Beqiraj koji je pogodio za smanjenje vodstva na 6:1, što je prvi gol koji je Real primio u Ligi prvaka.

74' - Nova prilika za Real. Jednim dodavanjem ispala je cijela obrana Dinama. Lopta je došla do Callejona na lijevoj strani, on je pokušao ubaciti u sredinu za Higuaina, ali ispred njega je uspio očistiti Cufre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

70' - Beqiraj otišao previše u stranu. Dobru loptu u prostor dobio je crnogorski napadač, ali nije ju dobro primio, pa je previše otišao u stranu. Nakon toga više nije mogao uputiti ozbiljniji udarac, ali je izborio korner.

66' - GOL za Real. Još jednu prekrasnu akciju odigrali su nogometaši Reala, a kao kruna bilo je Higuainovo proigravanje petom za Benzemu, koji je izbio sam pred Kelavu i pogodio pokraj njega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

63' - Jurčić iz igre izvadio Vidu. U posljednjih pola sata priliku je dobio Ademi.

61' - Callejon pokušao lobom. Opet je nečuvan ostao igrač Kraljevskog kluba na rubu 16 metara. Ovog puta pokušao je lob udarcem prevariti Kelavu, ali Dinamova jedinica odbila tu loptu u korner.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

59' - Kelava skinuo Higuainu. Brzu akciju izveli su nogometaši Reala, a na kraju je lopta došla do nečuvanog Argentinca na 12, 13 metara od gola Modrih. Lijepo je pucao, ali Kelava je još bolje obranio.

54' - Sammir podvalio dobru loptu. Dovukao je Brazilac loptu do 20 metara od gola Reala i onda ju lijepo podvalio za Beqiraja, ali Crnogorac nije pratio akciju i propala je lijepa prilika Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

49' - GOL za Real. Callejon je uspješno izbjegao zaleđe i ostao sam pred Kelavom. Lijepo je pogodio u prvi kut i Kraljevski klub ima vodstvo ima 5:0.

46' - Leko ušao u igru kod Dinama. Kruno Jurčić je na poluvremenu u svlačionici ostavio Alispahića. Mourinho je iz igre izvadio Ramosa, Özila i Alonsa. Ušli su Albiol, Altintop i Granero.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kraj prvog dijela. Nakon goropadnih 20 minuta i vodstva od 4:0 Real je malo usporio. Dinamo je uspio u samoj završnici čak i uputiti udarac u okvir gola.

44' - Prvi udarac Dinama u okvir vrata. Sa 30 metara pucao je Ibanez, ali bilo je to točno u Adana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

42' - Vida izborio korner za Modre. Ipak nakon ubacivanja iz kuta, obrana Kraljevskog kluba bez većih poteškoća otklonila je opasnost.

41' - S tribina se ori "Dinamo Zagreb". Unatoč uvjerljvih 4:0 s tribina se i dalje može čuti navijanje za hrvatskog prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

37' - Kelava odlično obranio Benzemi. Francuz se lijepo namjestio na rubu šesnaesterca i gađao je suprotni kut gola Kelava, ali je vratar Modrih dobro reagirao i odbio u korner.

35' - Sammir ostao usamljen u napadu. Jednu dugu loptu dobro je primio Sammir, ali je otišao skroz u desni kut. Za sobom je povukao dvojicu igrača Reala, a kako se nitko nije priključio, izgubio je loptu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

29' - Kelava skinuo zicer Coentrau. Coentrao je još jednom probio lijevu stranu i izbio sam pred Kelavu. Međutim, vratar Modrih uspio je na vrijeme ući u udarac i to obraniti.

27' - Tonel blokirao udarac Callejona. Opet je s nekoliko dodavanja Real izigrao obranu Modrih. Lopta je došla do Callejona koji je pucao s ruba 16 metara, ali njegov udarac požrtvovnim startom blokirao je Tonel.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

22' - Sporna situacija pred vratima Reala. Beqiraj je krenuo sam na Adana, a Diarra ga je zapleo s leđa na rubu šesnaesterca. Sudac je samo pokazao da se dalje igra.

- 20' - GOL za Real. Nakon odličnog udarca Higuaina sa 20 metara, Kelava je samo kratko odbio, a ona je došla do Özila, koji vara svojeg čuvara i pogađa za velikih 4:0 nakon samo 20. minuta igre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

16' - Sammir srušen na 20 metara od gola Reala. Dinamo je izveo prvu pravu akciju na utakmicu. Lopta je došla do Sammira na 20 metara iskosa, gdje ga je srušio Sergio Ramos. Ibanez je pokušao izravno pucao, ali otišlo je to iznad vratiju.

14' - Higuain mogao zabiti i četvrti gol za Real. Odličnu dubinsku loptu dobio je Coentrao na lijevoj strani. Lijepo je probio i nabacio, ali Higuain je udarac poslao iznad vratiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

9' - Gol za Real. I iz treće akcije na susretu Kraljevski klub je zabio. Ovog puta Higuain je prevario Vidu i prevario nemoćnog Kelavu.

6' - GOL za Real. Dinamu prijeti prava katastrofa. U 6. minuti nakon asistencija Benzeme zabio je Callejon.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

2' - GOL za Real. Iz prve akcije domaćini su poveli. Nakon nekoliko dobrih dodavanja lopta je došla do Özila na lijevoj strani. Dao je povratnu loptu u sredinu, gdje je nečuvan bio Benzema i lagano je pogodio u suprotni kut gola Kelave.

1' - Počeo je spektakl na Santiago Bernabeu. Prvi su sa centra krenuli nogometaši Reala.

U velikoj bitci u Madridu Dinamo će imati podršku oko 2000 navijača, a prije utakmice s tribina se ori "Dinamo Zagreb".

"Lako je istrčati na treningu na Santiago Bernabeu kad je stadion prazan, ali treba imati hrabrosti izaći na teren kad je na stadionu 80.000 tisuća ljudi, koji u svakom trenutku traže spektakl", rekao je u najavi utakmice u Madridu Davor Šuker.

A upravo 5. kolo Lige prvaka, nogometaše Dinama nosi na najteže moguće gostovanje, ono u Madrid. Trener ModrihKruno Jurčić u posljednji trenutak ipak se odlučio na jednu promjenu u prvih 11 od one najavaljene. Naime, umjesto Ante Rukavine u napadu će početi Fatos Beqiraj.

Jose Mourinho odlučio je početi bez svoje najveće zvijezde Cristiana Ronalda, a na klupi je završio i kapetan Kraljevskog kluba vratar Iker Casillas. Tako će svoju priliku od prve minute dobiti neki igrači, koji do sad nisu igrali puno, kao što su Nuri Sahin, Varane, Callejon i Diarra.

"Real je trenutno opasniji i od Barcelone", tom je rečenicom utakmicu najavio bivši napadač Modrih Igor Cvitanović.

.mcrmeebo { display: block; background:url("http://widget.meebo.com/r.gif") no-repeat top right; } .mcrmeebo:hover { background:url("http://widget.meebo.com/ro.gif") no-repeat top right; } http://widget.meebo.com/mcr.swf?id=oTtgzoDcjT

Zanimljiva vijest objavljena je u utorak na stranicama Dinama. Čelnici hrvatskog prvaka i Real Madrida u ponedjeljak su na sastanku dogovorili dugoročnu suradnju, a konkretni prvi korak bit će gostovanje Real Madrida u Zagrebu!

"Mlada momčad Reala trebala bi u šestom mjesecu sljedeće godine doći na turnir 'Mladen Ramljak' te će tako gledatelji na pomoćnim terenima Maksimira imati priliku uživati u najboljim mladim igračima Europe i svijeta", stoji na stranicama Dinama.

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=1o7vF36tfvXtFdPZ
szólj hozzá: Din 0-1 Rea

Mamić i Perez razgovarali su puna dva i pol sata, a predsjednik Reala proveo je Dinamovog izvršnog predsjednika kroz prostorije kluba, pokazao mu Santiago Bernabeu te na koncu i spektakularni muzej kraljevskog kluba.

"Naravno da je užitak provesti ugodno poslijepodne s tako uspješnim poslovnim čovjekom i predsjednikom Real Madrida. Otvorili smo mnoge teme i područja na kojima bismo mogli surađivati, a sigurno neće ostati samo na tome", izjavio je Mamić. Dinamovci zaključuju kako je 'večer uoči utakmice u Madridu - Dinamo je već zabio pogodak!'.

Dinamovi su se navijači okupljali u središtu Madrida uoči utakmice 5. kola Lige prvaka u kojoj modri gostuju kod Reala. Prije odlaska prema stadionu Santiago Bernabeu navijači su bili odlično raspoloženi

Očekuje se da će Dinamo večeras bodriti dvije tisuće navijača. Za utakmicu je navijačima hrvatskog prvaka prodano 1620 ulaznica. A Dinamovi igrači nisu išli u uobičajenu šetnju gradom nakon ručka, nego su se odmarali u hotelu.

specijal-201102150360004-Dinamo specijal-201102150360004-Liga prvaka

Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo