TRANSFER KOJI JE ČEKALA CIJELA EUROPA / Kovačiću i ekipi stiže jedan od najboljih igrača svijeta. Abramovič pripremio čak 175 milijuna eura za novo pojačanje

Image

Chelsea je do sada najviše platio Nijemca Kaija Havertza i to s pristojnih 72 milijuna eura

13.7.2021.
15:02
VOYO logo

Vlasnik aktualnog osvajača Lige prvaka, ruski tajkun, Roman Abramovič, pripremio je, navodno, oko 175 milijuna eura za najveći posao kluba u povijesti. Ovoga ljeta bi, kako tvrdi Bild, Chelsea trebao krenuti po jednog od najboljih igrača svijeta, norveškog napadača Erlinga Haalanda.

Chelsea je do sada najviše platio Nijemca Kaija Havertza i to s pristojnih 72 milijuna eura, ali za Haalanda će dati čak 100 milijuna eura više. Bild kaže kako bi se taj posao trebao odraditi već ovoga ljeta, ali da će Chelsea imati i konkurenciju jer Haalanda traže i Manchester City kao i Real Madrid, ali ono što je sigurno, Ciry i Real u ovom trenutku vjerojatno nisu u mogućnosti izdvojiti toliki novac za samo jednog igrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Čistka u svlačionici

Chelsea ima novca, a kronično im treba novi napadač jer Olivier Giroud je na izlaznim vratima, a Nijemac Timo Werner nije se pokazao kao baš najbolje rješenje. Haaland je u prošloj sezoni zabio 41 gol u 41 utakmici za Borussiju Dortmund i jedan je od najefikasnijih napadača posljednjih godina te bi bio idealno rješenje za sve probleme Chelseaja, ali ujedno i rješenje za ostvarenje ambicija. Chelsea ima namjeru napasti titulu u Premiershipu, kao i obraniti Ligu prvaka, a za to će im trebati vrhunski golgeter.

No, dolazak Haalanda imat će i posljedice. Abramovič je odlučio očistiti svlačionicu i na transfer-listi su navodno završili Tammy Abraham, Hakim Ziyech i Callum Hudson-Odoi, a klub će napustiti i kao što smo rekli, Olivier Giroud, koji bi karijeru trebao nastaviti u Milanu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo