Procurila informacija: Otkriveno koje je bogatstvo Barca nudila za Kovacica!

Interov predsjednik i vlasnik Erick Thohir odbio je bogatu ponudu Barcelone za transfer Matea Kovacica u suton ljetnog prijelaznog roka.

3.9.2014.
20:43
VOYO logo

"Inter je davno porucio da igrac nije na prodaju i ja to samo mogu potvrditi. Ako Inter kaze da on nije na trzistu, onda ja mogu samo reci isto. Mazzarri se ove godine zeli fokusirati na Matea, a ocito je da ce mu nakon utakmice protiv Stjarnana u kojoj je zabio tri gola sve biti cak i lakse", prenosi Vuksanove rijeci talijanski sportski dnevnik.

Kovacica je Inter doveo 2013. godine iz zagrebackog Dinama za nekih 15 milijuna eura odstete, a cinjenica da je uprava nerazzurra odbila osjetno vecu svotu novca za njegov transfer dovoljno govori o tome koliko klub cijeni talent hrvatskog 20-godisnjaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S tih 25 milijuna eura, Kova bi bio najskuplji Hrvat na trzistu ovog ljeta, odsteta za njega bila bi za koji milijun visa od one koje su klubovi platili za Mandzukica i Rakitica.

Nema sumnje da ce Kovacic biti metom europskih uglednika i u nadolazecim prijelaznim rokovima, a posebice ako nastavi s igrom kakvu je prikazao u uzvratnom ogledu play off susreta Europa lige protiv Stjarnana kada je zabio hat-trick. Njegova ce cijena samo rasti, a toga je Thohir itekako svjestan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo