Vatreni otkrio paklenu vezu i plan

29.5.2014.
12:18
VOYO logo

Već u četvrtak Kovačić je u Kovačevom stroju u Bad Tatzmanssdorfu gdje Vatreni odrađuju posljednji dan austrijskih priprema za SP. Upravo bi on s Modrićem i Rakitićem trebao držati vezni red na predstojećem SP-u Brazilu.

''Mislim da smo protiv Islanda pokazali da možemo zajedno. Nedostajat će nam možda jedan trkač, ali mislim da to možemo nadoknaditi našom 'glavom'. No izbornik odlučuje o svemu, mi smo svi spremni i dat ćemo sve za Hrvatsku'', poručio je Kovačić i osvrnuo se na sve češće usporedbe tog trija sa slavnim veznim redom iz 98' 'Boban, Asanović, Prosinečki'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Sigurno gode takve usporedbe, ali oni su postigli nešto što je malo tko i tome trebamo težiti. Mislim da smo dovoljno kvalitetni, što je Rakitić pokazao ove godine, a Luka pokazuje već godinama. Kvalitetni smo i mladi i možemo dosta toga napraviti''.

Svoju proteklu sezonu u milanskom Interu ocijenio je zadovoljavajućom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Imao sam i psihičku pripremu zbog neigranja, trenirao sam glavu, no to je sve dio karijere i nisam se uopće opterećivao već sam normalno trenirao. Došao je trenutak kad sam počeo igrati taman prije Svjetskog prvenstva i nadam se da sam uhvatio formu'', poručio je Kovačić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo