KOVAČIĆ NAJAVIO UTAKMICU I POVRATAK U FORMU: /

Hrvatski as rekao i tko je najbolji napadač svijeta, a to - nije Ronaldo

Image
Foto: AFP

Hrvatski nogometni reprezentativac Mateo Kovačić najavio je ogled svog Real Madrida i dortmundske Borussije koji se igra u srijedu.

5.12.2017.
13:52
AFP
VOYO logo

Utakmica 6. kola skupine H nogometne Lige prvaka između Real Madrida i Borussije Dortmund igra se u srijedu s početkom u 20:45 sati, a domaćin je na stadionu Santiago Bernabeu španjolska momčad. Branitelji naslova u dosadašnjem su dijelu natjecanja skupili deset bodova, osam više od trećeplasirane momčadi grupe s kojom će odmjeriti snage. Sve je najavio Mateo Kovačić upitan i o mogućim pojačanjima momčadi u siječanjskom prijelaznom roku. Ime koje se najčešće spominje Interov je napadač Mauro Icardi.

Kovačić silno simpatizira bivšeg suigrača, no, barem u medijskom istupu, smatra da Realov navalni red ne treba jačati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Igrao sam s Icardijem, on je vrlo dobar igrač koji postiže mnogo golova. Ali, mi imamo najboljeg svjetskog napadača, Karima Benzemu. Icardi je dobar i sigurno bi nam mogao pomoći, ali ne razmišljam o pojačanjima", kazao je Kovačić koji se svakako nada minutaži u nadolazećoj utakmici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mogu pomoći momčadi, spreman sam. Imao sam dobar ulazak u sezonu i istina je da me ozljeda zaustavila, ali mogu pridonijeti. Želim imati važnu ulogu kao što sam je imao početkom sezone. Sretan sam što ponovno igram, to je ono što najviše volim", dodao je i poručio za kraj:

"Imamo najbolju momčad na svijetu. Neke smo utakmice odigrali dobro, neke loše no naporno treniramo i vidjet ćemo što će donijeti kraj sezone."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo