Kovacic iznenadio trenera, a onda dozivio hladan tus

Andrea Stramaccioni slavodobitno se vratio na San Siro. Bivsi Interov trener odveo je sinoc svoj Udinese do 2:1 pobjede protiv Nerazzurra u 14.

8.12.2014.
10:03
VOYO logo

"Najiskrenije, nismo ocekivali da ce Kovacic igrati izmedu linija i pripremili smo se za agresivan presing, sto nam je njegova pozicija onemogucila. Trenerov je posao reorganizirati stvari i tijekom poluvremena smo promijenili Allanovu poziciju da bi bili agresivni kako smo prvotno htjeli i tako ogranicili Interove kvalitetne igrace", rekao je Stramaccioni, koji je Interovu klupu napustio u svibnju 2013. godine, cetiri mjeseca po Kovacicevom dolasku u klub, pa je itekako dobro upoznat s njegovim sposobnostima.

Inter je protiv Udinesea poveo golom Maura Icardija u 44. minuti, ali su u nastavku gosti golovima Bruna Fernandesa i Cyrila Thereaua uspjeli doci do tri boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Treba vremena za konkretne promjene, ne moze se sve promijeniti u dva tjedna. I treneru i nama treba vremena. Istina je da moramo raditi zesce i slusati trenera kako bi napredovali. U ovom smo trenutku daleko od treceg mjesta", izjavio je hrvatski reprezentativac Kovacic za talijanske medije.

//cdn.playwire.com/bolt/js/embed.min.js

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Roberto Mancini je po drugi put Interovu klupu preuzeo 14. studenog, a otad je u cetiri utakmice na klupi u svim natjecanjima upisao dva poraza, te po jedan remi i pobjedu. U talijanskom prvenstvu Inter se nakon 14 kola nalazi na tek 12. mjestu na ljestvici sa 17 bodova, a od treceg mjesta kojem streme udaljeni su velikih devet bodova.

"Ljut sam zbog poraza. Trebali smo i u nastavku izgledati kao momcad i nismo smjeli psihicki pasti. Jedino sto nam preostaje je zasukati rukave i primiti se posla", komentirao je Mancini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo