KOVAČIĆ I MANDŽUKIĆ POSTAJU SUIGRAČI? / 'Trener Juventusa dao je zeleno svjetlo za početak pregovora s Realom'

Image
Foto: AFP

Dolaskom Zinedinea Zidanea na lpu Reala Kovačić dobiva sve manju minutažu.

5.6.2016.
17:27
AFP
VOYO logo

Šefovi Reala i Juventusa. Florentino Perez i Beppe Marotta trebali bi se sastati sljedećeg tjedna kako bi se dogovorili oko budućnosti španjolskog napadača Alvara Morate. Tom prilikom će, javlja Tuttosport, razgovarati i oko Matea Kovačića. Real navodno traži za hrvatskog reprezentativca 25 milijuna eura, dok ga Talijani žele dovesti na posudbu uz opciju otkupa njegova ugovora.

Zamjena za Moratu

Tako je Juventus doveo i Moratu. Talijani su kao jednu od opcija naveli mogućnost zamjene igrača. Real, kao što je poznato, može u svakom trenutku Moratu vratiti u Madrid ako uplate 30 milijuna eura, a ovako bi samo morali uz Kovačića dodati još pet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Talijanski mediji navode kako je Juventus dva puta neuspješno probao dovesti Kovačića, ali da bi sada mogli uspjeti u tome. Čini se i da je trener Massimiliano Allegri dao dozvolu za otvaranje pregovora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve se ovo neće svidjeti Kovačićevu bivšem poslodavcu, točnije direktoru Intera PieruAusiliju.

"Ako će se vratiti u Italiju bit ću sebičan pa ću reći da se nadam da neće igrati za Milan ili Juventus. Povratak u Inter? Nogometaš poput Kovačića uvijek nam je zanimljiv. No, sada ne možemo ništa napraviti”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski reprezentativac ove je sezone u dresu Reala nastupio u 34 utakmice u svim natjecanjima te je zabio jedan gol dok je dva namjestio. Ukupno je odigrao 1414 minuta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo