KOVAČEVE IZJAVE MOGLE BI GLASNO ODJEKNUTI: / Navijačima se vjerojatno neće svidjeti riječi hrvatskog trenera - 'Moramo to prihvatiti'

Image

Nakon utakmice Niko Kovač je pred novinarima objasnio što se dogodilo i onda je rekao nešto što se moralo reći

4.3.2021.
9:47
VOYO logo

Monaco, hrvatskog trenera Nike Kovača, izgubio je na gostovanju kod Strasbourga u 28. kolu francuskog prvenstva primivši pogodak u sudačkoj nadoknadi, a strijelac je bio Frederic Guilbert. Bio je to prvi poraz momčadi iz Kneževine u posljednjih 13 kola.

Monaco nije odigrao baš najbolje i doživio je prvi poraz u ovoj godini i znatno si otežao put do naslova prvaka. Nakon utakmice Niko Kovač je pred novinarima objasnio što se dogodilo i onda je rekao nešto što se moralo reći, ali što se ujedno neće previše sviđati navijačima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Monaco’s Croatian head coach Niko Kovac reacts during the French L1 football match between Racing Club Strasbourg Alsace and AS Monaco at the Meinau stadium in Strasbourg, eastern France on March 3, 2021.,Image: 594973106, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Kovač smatra da nisu dovoljno jaki

Kovač smatra kako njegova momčad nije dovoljno naoružana, odnosno, da nema dovoljno dobre igrače za borbu s PSG-om, Lilleom i Lyonom.

"Rekao sam dečkima da je to nogomet i moramo ovo prihvatiti. Igrali smo vrlo dobro u zadnja dva mjeseca i imali sjajne rezultate. Ne mijenjam mišljenje, nismo naoružani za osvajanje naslova ove godine. Idemo dalje i koncentrirat ćemo se na osiguravanje četvrtog mjesta", rekao je Kovač i zatim pojasnio dodatno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nije bilo lako se pripremiti za ovaj meč. Imali su dva suspendirana igrača i nismo znali u kojem će sustavu igrati. Odigrali su dobro uz visoki presing. Čestitam im, a mi moramo pronaći rješenja koja igraju protiv niskih blokova kao danas. Nedostajalo nam je kreativnosti, a oni su bili dobro organizirani s pet igrača u obrani. Bilo je malo prostora. Strasbourg je odigrao dobru utakmicu i treba im čestitati. Bili su na sjajnom nivou", smatra Kovač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo