KOVAČ VLADA ČVRSTOM RUKOM: / Ubojiti napadač traži odlazak, no ovo je dokaz tko u Bayernu vodi glavnu riječ

Image
Foto: Screenshot

Njegovo inzistiranje na promjeni dresa nije novost, a teško je očekivati da će mu se ostvariti želja

28.7.2018.
14:15
Screenshot
VOYO logo

Poljski napadač minhenskog Bayerna Robert Lewandowski još nije odustao od ideje da se otisne u nove izazove i promijeni sredinu. U njemačkom prvenstvu ovaj se 29-godišnji sjajni strijelac natječe od 2010., prvo kao napadač dortmundske Borussije, potom kao prva napadačka opcija najjače njemačke klupske momčadi za koju je u 195 nastupa upisao 151 pogodak.

I sa Borussijom i sa Bayernom Lewandowski je osvojio u Njemačkoj sve što se moglo, potom to i ponavljao, no nedosanjani san i dalje mu je Liga prvaka u čijem je finalu prvi i posljednji put bio u sezoni 2012/13 kao član dortmundskog kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Teško da će otići

Lewandowskom je u više navrata rečeno da unatoč inzistiranjima njega i zainteresiranih strana od prodaje neće biti ništa, da ima ugovor kojim se za München vezao do ljeta 2021. godine i da na njega najozbiljnije računaju. Promjena trenera, odnosno dolazak Nike Kovača na klupu, nada se Poljak, otvaraju mu novu šansu za novim inzistiranjem na odlasku te se navodi da želi razgovor s trenerom u kojem će kazati da namjerava promijeniti klub i momčad. Od čega, u ovom trenutku je i više nego očito, neće biti ništa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Strijelca kakav je Lewandowski nije lako zamijeniti, čovjek je u prošloj sezoni postigao 29 golova u 30 bundesligaških utakmica i 41 u 49 odigranih ukupno. Da ga pusti Kovač bi izveo potez ravan 'pucanju' u vlastitu nogu i teško da će izaći njemu u susret i ispuniti njegova i nadanja – kako se spominje – Real Madrida ili Manchester Uniteda...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo