KOVAČ U PROBLEMIMA: /

Opet je morao držati lekcije zvijezdama, nije mu jasno kako se to događa. A već dogodilo se opet!

Image
Foto: AFP

Hrvatski trener očito ima problema u svlačionici njemačkih prvaka

3.11.2018.
11:54
AFP
VOYO logo

U četvrtak je njemački Bild plasirao priču o tome da je Niko Kovač održao novi govor u svlačionici Bayernove nogometne momčadi, u petak se hrvatski trener ponovno obratio svojim igračima i od njih zatražio da informacije iz svlačionice prestanu curiti u javnost. Pritom je i pokušao saznati tko ih ondje i plasira. U subotu je Bild ponovno imao informacije o tome što je Kovač govorio u svlačionici pa je objavljen novi tekst na tu temu.

Ovo jasno ukazuje na manjak poštovanja koji neki pojedinci njemačkog prvaka imaju spram hrvatskog trenera, ali i na probleme s kojima se on ondje nosi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne slušaju ga

Poznato je da James Rodriguez nije zadovoljan svojim statusom u momčadi, vidjelo se i da ga Franck Ribery baš i ne sluša u trenucima zagrijavanja, isto se odnosi i na Jeromea Boatenga, a na sve to Kovač je odgovorio na svoj način.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vjerojatno i zbog curenja informacija koje mu ne idu u prilog, a koje koriste suparničkim momčadima, bivši izbornik Vatrenih odlučio je da umjesto, kao što je to slučaj bio dosad, da svi igrači moraju odraditi detaljnu pripremu za utakmicu, a ne više samo igrači udarne momčadi. I dok tu igrači koje vodi baš i ne mogu mnogo toga napraviti, onaj dio s curenjem informacija ne samo da nije riješen već je dobio novo poglavlje u rekordnom roku...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo