KOVAČ U MONACO DOVEO PRVO POJAČANJE: / Francuz kojega je htio i engleski velikan stigao u Kneževinu, zna se koji bi transfer mogao biti sljedeći

Image
Foto: Profimedia

Došao je iz Stade de Reimsa u transferu vrijednom 13 milijuna eura

7.8.2020.
12:10
Profimedia
VOYO logo

Dvadesetdvogodišnji francuski branič Axel Disasi prvo je pojačanje bivšeg hrvatskog izbornika Nike Kovača otkako je preuzeo Monaco.

Disasi je u Kneževinu stigao iz Stade de Reimsa u transferu vrijednom 13 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za taj transfer Monaco se borio s engleskim velikanom Arsenalom, koji je također htio Diassija vidjeti u svojim redovima, no Francuz je ipak ostao u domovini, a s novim klubom je potpisao petogodišnji ugovor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potencijalne mete

Disasi je tako postao prvo Kovačevo pojačanje, a puno se priča o tome da bi ga mogli slijediti posrnula Realova zvijezda, Luka Jovića, napadač kojeg je hrvatski trener lansirao u zvijezde u Eintrachtu i s kojim je sjajno surađivao, ali mladi Srbin nije jedina Kovačeva meta.

Monacu bi se mogao pridružiti 28-godišnji bek Kevin Vogt, koji je inače Hoffenheimov igrač, ali je polusezonu proveo na posudbi u Werderu. Uz njega Kovač navodno želi i Borussijinog desnog beka Mariusa Wolfa, igrača kojeg je vodio u Frankfurtu. Dortmund traži oko deset milijuna eura za Wolfa, a Kovač u njemu vidi idealnu zamjenu za Benjamina Henrichsa, koji je otišao na posudbu u RB Leipzig.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo