KOVAČ STIGAO 'KUĆI' PA DOŽIVIO DEBAKL: / Bayern popio petardu i hrvatskog trenera gurnuo u jako tešku situaciju

Image
Foto: Profimedia

Posljednji poraz s četiri razlike Bayern je doživio od Real Madrida u Ligi prvaka davne 2014. godine

2.11.2019.
17:18
Profimedia
VOYO logo

Niko Kovač sa svojim je Bayernom stigao u goste kod kluba koji ga je proslavio - Eintracht Frankfurta - ali nije se dobro proveo. Eintracht je slavio rezultatom 5:1 i hrvatskog trenera gurnuo u prilično neugodnu situaciju.

Krenulo je loše za Bayern već u devetoj minuti. Jerome Boateng srušio je Palenciju koji se sam sjurio prema golu Neuera te zbog toga zaradio izravni crveni karton.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potop u Frankfurtu

Filip Kostić digao je stadion na noge u 20. minuti kad je pospremio jedan odbijanac nakon jako dobre akcije Eintrachta. Kostić je bio asistent u 33. minuti kad je na drugoj stativi centaršutom pronašao Sowa koji nije imao težak posao i zabio je za 2:0 Eintrachta.

Robert Lewandowski u 37, minuti donio je nadu za Bayern, ali bilo je to već malo prekasno, osobito zato jer su gosti gotovo cijelu utakmicu igrali s igračem manje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Image
DINAMOV 17-GODIŠNJI TALENT POGODIO ZA POBJEDU: /

Bjelica ga bacio u vatru. a on mu donio važne bodove

Image
DINAMOV 17-GODIŠNJI TALENT POGODIO ZA POBJEDU: /

Bjelica ga bacio u vatru. a on mu donio važne bodove

Početkom drugog dijela Abraham je bio na pravom mjestu nakon centaršuta Da Coste i gurnuo loptu u mrežu za velikih 3:1. Da je bar sve stalo na tome, bilo bi dobro, no sve se samo pogoršalo za Bayern kad je Hinteregger na asistenciju Kostića zabio za 4:1, a onda u 85. minuti debakl Bavaraca zaključio Palencia za 5:1.

Posljednji poraz s četiri razlike (ne računajući poluprijateljski susret na International Champions Cupu) Bayern je doživio od Real Madrida u Ligi prvaka davne 2014. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ivan Perišić ostao je na klupi Bayerna koji je sada četvrti na ljestcici sa 18 bodova, četiri manje od vodeće Borussije iz Moenchengladbacha, dok je Eintracht šesti s bodom manje.

Poraz Wolfsburga

Vodeći sastav lige kao gost je nadigrao Bayer iz Leverkusena sa 2:1. Strijelci za sastav iz Moenchengladbacha bili su Wendt (18') i Thuram (42'), dok je za domaće pogodio Volland (25').

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Josip Brekalo igrao je od 79. minute za Wolfsburg koji je izgubio sa 0:3 na gostovanju kod Borussije u Dortmundu. Goloove za domaće postigli su Hazard (52'), Guerreiro (58') i Goetze (88-11m).

Wolfsburg je sada sedmi sa 17 bodova, a Dortmund drugi sa 19.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo