KOVAČ PRIJETI BIVŠOJ MOMČADI: / 'Možemo iznenaditi Bayern, nismo lošiji od ostalih'

Image
Foto: AFP, FRANK RUMPENHORST

Dvije je godine Niko Kovač bio član njemačkog Bayerna i u tome periodu nikad se nije uspio nametnuti kako bi odigrao više od 34 utakmice za slavni klub.

30.3.2016.
21:25
AFP, FRANK RUMPENHORST
VOYO logo

Međutim, bivši hrvatski izbornik sada se u ulozi trenera Eintrachta iz Frankfurta vraća u München kako bi probao usporiti pohod momčadi Pepa Guardiole na novi naslov prvaka.

Žele ih iznenaditi

"Želimo iznenaditi Bayern u Münchenu. Da bismo imali ikakve izglede fizički im moramo parirati. Nismo lošiji od ostalih, ali puno griješimo u igri. Ne možemo promijeniti stvari preko noći, međutim veliki smo klub s velikim potencijalom", izjavio je Kovač. Potom je poslao poruku bivšoj momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Eintracht je uspavani div".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otkako je postao trener momčadi zi Frankfurta upisao je dva poraza i pobjedu. Do nje je došao U 27. kolu Bundeslige. Eintracht je na svojoj Commerzbank Areni svladao Hannover s 1-0. Namučila se Kovačeva momčad protiv najslabijeg sastava lige, ali je ipak izvukla pobjedu zahvaljujući pogotku Anisa Ben-Hatire u 33. minuti utakmice. Tuniški se reprezentativac odlično snašao u jednoj teškoj situaciji i gotovo iz mrtvog kuta iznenadio gostujućeg vratara Ron-Roberta Zielera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo